Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι τρελά ερωτευμένη με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και δεν το κρύβει. Δείτε τι λέει για την ευτυχισμένη σχέση τους...


-Επειδή σας έζησα από τις πρώτες ηµέρες που γίνατε ζευγάρι, έχω να σου πω ότι το είχα διαβλέψει πως θα δέσετε πολύ οι δυο σας. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας;

"Ήταν κεραυνοβόλος! Γνωριστήκαµε σε µια παρέα και από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα πόσο ξεχωριστό πλάσµα είναι ο Μάνος..."


-Ήσουν µόνη εδώ και καιρό, από όσο γνωρίζω.

"Ήµουν µόνη περίπου δύο χρόνια από θέση και άποψη. ∆εν ήθελα να είµαι µε κάποιον, απλώς για να είµαι µαζί του. Ήθελα κάτι δυνατό και µεγάλο και ήρθε µε τον Μάνο."


-Εµφανιστήκατε µαζί στον γάµο Μπακογιάννη-Κοσιώνη, αλλά και σε παραστάσεις και συναυλίες, δεν παίξατε κρυφτό µε τους παπαράτσι.

"∆εν είχαµε λόγο να παίξουµε κρυφτό. ∆εν έπαιξα ποτέ κρυφτό στη ζωή µου και δεν έκανα «παιχνίδια» µε φωτογράφους και αυτό νοµίζω ότι εκτιµήθηκε στο πέρασµα του χρόνου. Μου φέρθηκε πολύ καλά ο Τύπος. ∆εν έχω λόγο να κρυφτώ. Είµαι περήφανη που είµαι µε τον Μάνο. Είναι τιµή µου."


-Full for love σε βρίσκω! «Βρήκα τον άντρα της ζωής µου», «Θα µείνω µαζί του για πάντα», «Είναι τιµή µου»...

"Full for love θέλεις; Full for love, λοιπόν (σ.σ.: γελάει)! Ο έρωτας δίνει µεγάλο φιλί ζωής. Αλλά θέλει γενναιότητα και θάρρος. Και όπως έχει γράψει ο µοναδικός Άκης ∆ήµου: «Μόνο οι γενναίοι αγαπούν. Οι άλλοι απλώς προσπερνούν τον έρωτα». Το έχω «χτυπήσει» και τατουάζ στο σώµα µου αυτό. Και είναι αλήθεια. Μόνοι οι γενναίοι αγαπούν."


Πηγή: Real


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]