Μιμή Ντενίση: Θα επέστρεφα στην τηλεόραση αν έγραφε κάτι ο Αλέξανδρος Ρήγας!


Θα γίνει κάποτε δήμαρχος η Μιμή Ντενίση; Ετοιμάζει τη συνέχεια του έργου της "Σμύρνη μου, αγαπημένη" και τι της είπαν ο Κώστας Βουτσάς και η Ζωζώ Σαπουντζάκη; Η ίδια μιλάει για όλα...


Μέσα σε όλα αυτά γράφεις και τη συνέχεια της «Σµύρνης» σου, η οποία θα ανέβει πια το 2018-2019;

Ναι, µε την ιστορία να ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη που έχουν βρεθεί µετά τη Μικρασιατική Καταστροφή οι ήρωες που επέζησαν από αυτή...

Θα συµµετέχει και ο Κώστας Βουτσάς, από ό,τι µου είπε.

Είναι θεός ο Κώστας! Του είχα πει για τη συνέχεια της «Σµύρνης» και µου έλεγε µε παράπονο: «Μα, ο ήρωας που παίζω πεθαίνει, άρα δεν θα µε βάλεις µετά;». Ενα βράδυ βγαίνει στην παράσταση και λέει για τον δίδυµο αδελφό του ήρωα που έπαιζε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί έµειναν άναυδοι µε την προσθήκη. Σου λέει ο πονηρός, «κάτσε να µου βρω ρόλο από τώρα» και το έκανε. Μοναδικός! Υπέροχος! Και θα παίξει µαζί µε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη που θα ερµηνεύσει µια Πολίτισσα που έχει ένα καφέ-σαντάν στη Θεσσαλονίκη και είναι παλιός του έρωτας.

Τι ωραία που θα είναι και η Σαπουντζάκη.

Αλλο µοναδικό πλάσµα. Της λέω, θα παίξεις µια πρώην χορεύτρια. «Α όχι», µου λέει, «θέλω και να τραγουδώ». Και αρχίζει να τραγουδάει στο τηλέφωνο τούρκικα κοµµάτια (σ.σ.: γελάει)! Πώς να της αρνηθώ; Είναι αξιολάτρευτη...

Δήμαρχος θα γίνεις τελικά ή όχι;

Ποτέ µη λες ποτέ, πιστεύω σε αυτό, αλλά µε τέτοιο µαραθώνιο που έχω, πού να τα προλάβω όλα η γυναίκα; Θα το έκανα καλά αν το αποφάσιζα, αλλά εκεί σκέψου πόσοι θα έπεφταν να µε «φάνε». Αν και είµαι συνηθισµένη σε χαστούκια, σε ζήλιες και µικρότητες. ∆εν µασάω εγώ σε αυτά πια.

Τηλεόραση γιατί δεν κάνεις, αλήθεια;

Εχω χρόνο να κάνω και τηλεόραση λες; Ας έρθει ένα καλό σενάριο και βλέπουµε... Αν έγραφε κάτι ο Αλέξανδρος Ρήγας, ας πούµε, θα γυρνούσα στην τηλεόραση.

Ενθουσιάστηκε µε τη «Σµύρνη» σου...

Του κάνω ανοιχτή πρόσκληση από εδώ να γράψει µια σειρά για µένα...

Σε talent show θα πήγαινες ως κριτής;

Γιατί όχι; Σε κάποια γίνεται πολύ καλή δουλειά και δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά να δείξουν τις δεξιότητές τους. Ναι, θα µπορούσα να το κάνω αυτό και δη µε την πείρα που έχω από τα χρόνια που είχα τη δραµατική σχολή µου.

Πηγή: Real


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ είπε...

μονο σε γελοια σεναρια ξερει να παιζει απο αταλαντους συγγραφεις που πλεον στην χωρα μας ειναι παρα πολοι λογω κλικας και παρεας !