Επιστρέφει ο 'Ιππότης της ασφάλτου' με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ

Unknown
0

Ο Αμερικανός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε σε αμερικανικό μέσο πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του Κιτ, του έξυπνου αυτοκινήτου στην τηλεόραση


Η λατρεία του σκηνοθέτη του Guardian Of The Galaxy 2, Τζέιμς Γκαν για την φιγούρα του Μάικλ Νάιτ, του "Ιππότη της Ασφάλτου" φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για συζητήσεις που ενδέχεται να καταλήξουν σε νέα επεισόδια του αστυνομικού και του υπερσύγχρονου αυτοκινήτου του.

Όπως αναφέρει σε βίντεο του στο TMZ, o ίδιος ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, η cameo εμφάνισή του στην ταινία, έδωσε την ιδέα στο σκηνοθέτη να επαναφέρει τη σειρά που υπήρξε η αγαπημένη των παιδικών του χρόνων.

Όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός, τόσο το Baywatch, πολύ περισσότερο όμως "Ο Ιππότης της Ασφάλτου" βρίσκονται πάντα στην καρδιά του και παρά το γεγονός πως η ηλικία του δεν του επιτρέπει να τρέξει, να "πλακωθεί" ή να κάνει άλματα, μπορεί ακόμη να οδηγεί.


Ο ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, αλλά για μια τηλεοπτική παραγωγή. Η τεράστια επιτυχία της σειράς έφερε μια σειρά από spin offs, κανένα όμως από τα οποία δεν είχε την ανταπόκριση που θα ανέμενε κανείς. "Όλοι όσοι έχουν δει άλλα re-boot του Νάιτ Ράιντερ και δεν τους άρεσαν, λένε 'ας είναι αληθινό όπως ήταν' - οπότε αφήστε με να είμαι ο ηλικιωμένος τύπος" πρόσθεσε.


Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ (το ρόλο του οποίου υποδυόταν ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ).


Ένας εκατομμυριούχος, ο Γουίλτον Νάιτ, σώζει από βέβαιο θάνατο έναν αστυνομικό και τον βοηθά να αλλάξει ταυτότητα και αναλάβει οδηγός του πολυτελέστατου και υπερσύγχρονου αυτοκινήτου στο κυνήγι κατά του εγκλήματος. Η διάσημη μαύρη Πόντιακ κόστισε 100.000 δολάρια στις αρχές του '80 (240.000 δολάρια σε αντιστοιχία με το σήμερα) για να παραμετροποιηθεί.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !