Σεφερλής: «Ποτέ τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο»

Unknown
0

Ο Μάρκος Σεφερλής αγαπάει την επιθεώρηση και θέλει να κάνει το κοινό να γελάει.


Το θέατρο δεν είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης για εκείνον, αλλά η ζωή του. Θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είσαι ο «βασιλιάς» της επιθεώρησης;

«Συ είπας. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι υπάρχει αγάπη και μεράκι γι 'αυτό που κάνω. Για μένα η επιθεώρηση είναι ένα είδος που δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο τίτλος "βασιλιάς της επιθεώρησης" σίγουρα με τιμά και γνωρίζω ότι ο κόσμος με έχει συνδέσει με το είδος. Ίσως γιατί είμαι ο μόνος που κάνω πια επιθεώρηση για τόσα χρόνια. Είναι ένας είδος λαϊκό, ένα είδος συνυφασμένο με τον ‘Ελληνα, ένα είδος που κάποιοι δεν τολμούν να το αγγίξουν. Είναι δύσκολο να ανέβεις σε μια σκηνή και να κάνεις τον κόσμο να γελάσει. Είναι πόθος μου να κρατήσω την επιθεώρηση ζωντανή» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει τρεις μήνες διακοπές;

«Ούτε να λείψω μπορώ, ούτε να πάω διακοπές. Και δεν θέλω να το κάνω. Είναι σαν να αφήνω όλο τον κόσμο που θέλει να έρθει να με δει και να γελάσει. Ειλικρινά δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω για τρεις μήνες διακοπές. Με τίποτα. Είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Φαντάζομαι ότι και διακοπές να έκανα θα σκεφτόμουν και θα δούλευα τις επόμενες παραστάσεις. Για να καταλάβεις ήδη σκέφτομαι τέσσερις παραγωγές που θέλω να ανεβάσω τον χειμώνα»

Τι σε κρατάει σε εγρήγορση; Γιατί δουλεύεις σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς; Έχεις οικονομική ανασφάλεια;

«Όχι, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ποτέ τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο για να κάνω μια νέα δουλειά. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Όταν κάνω μια δουλειά, δεν κοιτάζω τι θα μου αφήσει. Ούτε τι θα μου κοστίσει. Γι'αυτό τολμώ να κάνω ακριβές παραγωγές. Για να ευχαριστήσω το κοινό μου. Το κίνητρο είναι η αγάπη τον κόσμου και η δική μου ανάγκη γη να εκφραστώ κάθε φορά που έχω κάτι στο μυαλό μου. Δεν μου αρκεί ένα έργο τον χρόνο για να εκφράσω αυτά που έχω μέσα μου»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !