δεν κλείδωσε ακόμα η συμφωνία-Όλο το ρεπορτάζ...

Εισέβαλε στο τηλεοπτικό τοπίο με ένα «World Party» αλλά τελικά απέδειξε ότι είναι «Survivor»! Όπως φαίνεται ,όμως, δεν θα περιμένει τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης για να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες. Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη, που φαίνεται ότι με τις… ευλογίες του Tούρκου παραγωγού θα κάνει την ανατροπή και θα τον δούμε σε ρόλο- έκπληξη.


Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει ο Γρηγόρης Μελάς μέσα από το blog του στο Newsit.gr,  ο Acun Ilicali πρότεινε στον παρουσιαστή να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, η αρχική σκέψη του Τούρκου παραγωγού ήταν μήπως ο Τανιμανίδης αναλάβει την παρουσίαση του talent show, αλλά τελικά φαίνεται ότι τον θέλει περισσότερο στο να σχολιάζει, θεωρώντας ότι με την κριτική θα του δίνεται περισσότερος χρόνος και ρόλος. Αν και η συμφωνία δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» ,και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι είναι θετικές στο να την οριστικοποιήσουν, αφού μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τα πουν εκτενέστερα αυτές τις ημέρες στην Τουρκία όπου συναντήθηκαν.

Αν ,λοιπόν, ο παρουσιαστής δεχτεί την ανατροπή που θέλει να κάνει ο Τούρκος παραγωγός είναι σίγουρο ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανεβάζει τον… πήχη ανταγωνιστικότητάς του, αφού μετά την επιλογή της διοίκησης του ΣΚΑΪ να παρουσιάσει το «Survivor» οι μετοχές του Σάκη Τανιμανίδη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο έχουν ανέβει κι είναι λογικό που οι ιθύνοντες θέλουν τώρα να τις εκμεταλλευθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]