Έξωση στο κτήριο του ΔΟΛ-Αιφνιδιαστική απόφαση της Εθνικής Τράπεζας...


Και ενώ η πολύ δύσκολη διαδικασία μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Β.Μαρινάκη βρίσκεται στην τελική και πιο κρίσιμη φάση της, η Εθνική Τράπεζα εντελώς αφνιδιαστικά ουσιαστικά κάνει έξωση
στον ΔΟΛ από το κτήριο της Μιχαλακοπούλου! Η εξέλιξη αυτή βρήκε απροετοίμαστη την πλευρά Μαρινάκη η οποία επιζητούσε από την πρώτη στιγμή έναν δίαυλο συνεννόησης με την τράπεζα, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διοίκηση της Εθνικής ήταν κάθετα αρνητική σε οποιαδήποτε συζήτηση με τους συνεργάτες του εφοπλιστή.

Προτάθηκε αρχικά στην τράπεζα να μειωθεί το ,πολύ υψηλό για την εποχή αλλά και τη χρήση του κτηρίου, από εδώ και πέρα ενοίκιο και να παραμείνει εκεί ο ΔΟΛ, αλλά η τράπεζα αρνήθηκε. Στη συνέχεια προτάθηκε να υπάρξει μια συνεργασία λίγων μηνών μέχρι να πάει η εταιρεία σε νέο κτήριο με ένα λογικό ενοίκιο, αλλά η Εθνική επίσης αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση και εντελώς ξαφνικά μέσα στον Αύγουστο και ενώ ακόμα δεν υπάρχει μεταβίβαση στο νέο ιδιοκτήτη, προχώρησε σε διαδικασία έξωσης.

Κάποιοι σκέφτονται τις «καλές» σχέσεις της Εθνικής που οι πάντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν με το Μαξίμου και συνδέουν τη στάση της τράπεζας με τη γενικότερη κακή σχέση του τελευταίου διαστήματος ανάμεσα στον Β.Μαρινάκη και την κυβέρνηση. Έτσι στους ήδη πολλούς πονοκεφάλους που έχουν προκύψει στους συνεργάτες του Β.Μαρινάκη που τρέχουν τη διαδικασία μετάβασης προκύπτει και το κτηριακό θέμα το οποίο είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ίσως το πιο άμεσο πρόβλημα που πρέπει να ασχοληθεί η νέα ιδιοκτησία.

Η εξέλιξη αυτή από τη μια πλευρά αποδεικνύει αυτό που εδώ και καιρό έχουμε τονίσει και εξηγήσει ότι δηλαδή ο Β.Μαρινάκης για διαφόρους λόγους δεν ασχολείται καθόλου με την υπόθεση ΔΟΛ, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ένα σωρό προβλήματα στην όλη διαδικασία. Ίσως αυτή η εξέλιξη να οδηγήσει στην έστω και αναγκαστική ενασχόλησή του με τον ΔΟΛ και να πάρει άμεσα όλες εκείνες τις αποφάσεις που πρέπει ώστε να λειτουργήσει και άμεσα η νέα εταιρεία, αλλά και σωστά δηλαδή, όχι με προσωρινές λύσεις, αλλά με ένα νέο ισχυρό και με προοπτική σχήμα διοίκησης και δομών.

Για τη μετεγκατάσταση του ΔΟΛ ακούγονται διάφορα κτήρια και περιοχές με επικρατέστερη αυτήν τη στιγμή κάποιο ιδιόκτητο κτήριο του ομίλου Μαρινάκη στην περιοχή του Μεταξουργείου-Κεραμεικού. Το θέμα είναι βέβαια αν θα προλάβει να γίνει έγκαιρα η μετεγκατάσταση, και γενικά η όλη διαδικασία μεταβίβασης αν θα πάει ομαλά ή αν θα υπάρξει έστω και για μικρό διάστημα αναστολή λειτουργίας του ΔΟΛ.

Πηγή: Enimerosi24

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: