Ανατροπή στον ΣΚΑΪ! Στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη η Ντορέττα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολύς λόγος έγινε για το ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ και πολλά γράφτηκαν για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Τελικά, φαίνεται πως η παρουσιάστρια και το κανάλι βρήκαν κοινό τόπο και χθες έδωσαν τα χέρια. Μιλάμε για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία από τον Οκτώβρη, σύμφωνα με  πληροφορίες του zappIT, αναλαμβάνει δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ να αναλάβει καθημερινά ,από Δευτέρα έως Παρασκευή, τη ζώνη 15:00 – 17:00. Θα είναι ένα γυναικείο, ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με πάνελ και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Βέβαια, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα συμβεί με την Ελεονώρα Μελέτη, αφού αυτή επρόκειτο να κάνει εκπομπή στο συγκεκριμένο slot.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως πρώτο tvnea.com σας είχε ενημερώσει ότι η Ντορέττα συζητά για ζωντανό πρόγραμμα στον ΣΚΑΙ και μάλιστα έχει ξεκινήσει και τις πρώτες κρούσεις σε συνεργάτες για τη στελέχωσή του (δες εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !