Έδωσε τα χέρια με τα 'Παραπολιτικά'...


Πριν από λίγο διάστημα, σας ενημερώσαμε πως αποχώρησε από το δυναμικό του Real FM ο
ραδιοφωνικός παραγωγός, Ιωσήφ Καλαμαράκης, που βρισκόταν στον REAL από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Οι λόγοι αποχώρησής του δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ κι ο ίδιος στο κείμενό του στο fb, αρκέστηκε απλά στο να ευχαριστήσει συνεργάτες κι ακροατές .

Πλέον, ο σημαντικός αυτός ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει ήδη δώσει τα χέρια με ένα άλλο ραδιόφωνο, και στο οποίο πρόκειται να είναι στο πλευρό ενός παλιού του συνεργάτη.  Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης, λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τα Παραπολιτικά, και θα ξεκινήσει στο ραδιόφωνό τους στο πλευρό του δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, με τον οποίο συνεργαζόταν κι όσο εκείνος ήταν στον Real.

Βέβαια,αξίζει να αναφέρω στο σημείο αυτό, πως όταν έγινε η μεταγραφή του Τράγκα από τον Real στα Παραπολιτικά,δηλαδή πέρυσι, είχε έντονα ακουστεί πως παίρνει μαζί του και τον Καλαμαράκη, ωστόσο, γρήγορα αυτό διαψεύστηκε κι ο Καλαμαράκης συνέχισε κανονικά στον REAL.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: