Νάνσυ Νικολαΐδου: Όσες παρουσιάστριες και όσοι παρουσιαστές βρέθηκαν απέναντι από τα «Αποκαλυπτικά», τράπηκαν στο τέλος σε φυγή!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν για την εκπομπή "Αποκαλυπτικά",η Νάνσυ Νικολαίδου σχολιάζει την επιτυχία της εκπομπής στην οποία συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια. Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

"Αποκαλυπτικά"! Η εκπομπή που αναμφισβήτητα όλοι λατρεύουν να μισούν! Η εκπομπή που αναμφισβήτητα βλέπουν όλοι στα... κρυφά! Η' μήπως είναι η εκπομπή-αμαρτία που κανείς δεν ομολογεί ότι την παρακολουθεί, μιας και μάλλον λατρεμένη, φοβάται μήπως πάει στην... Κόλαση;

Γιατί το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ενώ κανείς υποτίθεται πως δεν παρακολουθεί "Αποκαλυπτικά", η εκπομπή σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης. Πρόκειται για μία εκπομπή που έχει καταφέρει να λύσει μία πολύ δύσκολη άσκηση. Έχει καταφέρει μέσα από ένα μικρό κανάλι, να σημειώνει επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης που δεν ξεπερνούν απλώς τις επιδόσεις του καναλιού που την φιλοξενεί, αλλά τις επιδόσεις αυτές να τις ζηλεύουν και τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια! Μιας και τα "Αποκαλυπτικά" κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έχουν καταφέρει να σημειώνουν ένα εντυπωσιακό γκραν-πριν στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τα ποσοστά των "Αποκαλυπτικών", ξεπερνούν τον ημερίσιο μέσο όρο του Epsilon ακόμη και κατά τέσσερις φορές περισσότερο. Ενώ τι να πούμε για τον ανταγωνισμό;

Όσες παρουσιάστριες και παρουσιαστές βρέθηκαν απέναντί τους, τράπηκαν στο τέλος σε φυγή! Από την Τζένη Μπαλατσινού και την Ράνια Θρασκιά, μέχρι την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ακόμα και όταν το Star προγραμμάτισε λόγω επικαιρότητας έκτακτη, Σαββατιάτικη, μεσημεριανή εκπομπή, η εκπομπή αυτή τερμάτισε με 15,0% και τα "Αποκαλυπτικά" πέταξαν μέχρι και το 45,0%!

Και όλα αυτά λατρεμένη, όχι δεν στα γράφω γιατί τυχαίνει να είμαι μέρος αυτής της εκπομπής. Όλα αυτά στα γράφω γιατί είναι γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, μπορούν να διαπιστώσουν την αλήθεια, αρκεί να ανατρέξουν στα επίσημα στοιχεία της AGB-Nielsen και στα προγράμματα των καναλιών. Έτσι ρε παιδί μου, επειδή μπάφιασα - στ ΄αλήθεια - όλο τον Αύγουστο με το ράδιο αρβύλα που εξέπεμπε απλά και μόνο γι ΄αυτή την εκπομπή, να ακούω τόοοοσα, μα τόσα πολλά.

Και επειδή κι εσύ διάβασες πολλά, μα τόσα πολλά, θέλω να σου πω για να ξέρεις πως τα "Αποκαλυπτικά" θα είναι και πάλι στους δέκτες σου κάθε Σάββατο και Κυριακή από τον Σεπτέμβρη και μετά. Τα "Αποκαλυπτικά" (που μαζί με το "Τατιάνα Live" αποτελούν τα θεμέλια του Epsilon, γιατί αυτές είναι οι εκπομπές που έχουν καταφέρει να έχουν επιδόσεις που ζαλίζουν και να μένουν όρθιες όσο κι αν χτυπιούνται σκληρά από τον ανταγωνισμό) θα συνεχίσουν κανονικά.

Τα "Αποκαλυπτικά" για 5η σεζόν θα είναι και πάλι εδώ, γιατί πολύ απλά όταν όλοι οι άλλοι σταματούν, τα "Αποκαλυπτικά" συνεχίζουν, μιας κι έχουν χτίσει μία δυνατή και πολύτιμη σχέση με το κοινό, με τους τηλεθεατές, με τον κόσμο. Όπως θες πες το! 

Και οι σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης στην τηλεόραση, μόνο τυχαία δεν χτίζονται! Χτίζονται με πολύ κόπο, με αγωνία, με τρέξιμο, με μάχη... Και τα "Αποκαλυπτικά" είναι μία εκπομπή που έχει αποδείξει πως ξέρει καλά να δίνει τις μάχες της. Είναι μία εκπομπή που ξέρει από ρεπορτάζ, από καλές συνεντεύξεις, από αποκαλύψεις, από θέματα πρωτόλεια...

Τα "Αποκαλυπτικά" ,λοιπόν, με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους, γιατί μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν... Και όταν λέω για λίγο, εννοώ για λίγο... Φέτος η εκπομπή κάνει πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου! Πιο νωρίς δεν γίνεται! Ισα-ίσα που προλάβαμε να βγάλουμε τα μικρόφωνα. Μην σου πω ότι τα φώτα από τις 31 Ιουλίου που έσβησαν δεν έχουν προλάβει ακόμα να... κρυώσουν! 

Τα "Αποκαλυπτικά" βγαίνουν στις 9 Σεπτεμβρίου και όχι στις 16 - όπως αρχικά είχε αποφασιστεί -, και θα είναι πλήρως ανανεωμένα με πολλές αλλαγές κι εκπλήξεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φυσικά στην παρουσίαση παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης, στην αρχισυνταξία η Γωγώ Σαμπάνη, ενώ η σκηνοθεσία της εκπομπής περνά στα χέρια του Άρη Λυχναρά.

Αυτό είναι , λοιπόν, το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής... Και είπα να σου τα πω όλα αυτά, έτσι για να μην αγωνιάς λατρεμένη! Περισσότερες λεπτομέρειες θα σου έχω προσεχώς...

tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !