Γιώργος Αγγελόπουλος: Το μέγεθος της υποδοχής δεν το περίμενα....

0

Αν μία εικόνα θα μπορούσε να αποτυπώσει την απήχηση που γνώρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από παιχνίδι, αυτή δεν είναι άλλη από τη θεαματική υποδοχή που γνώρισε στο νησί του, στη Σκιάθο.


Το λιμάνι είχε κατακλυστεί από κόσμο που καμάρωνε τον Ντάνο, καθώς εκείνος πλησίαζε με φουσκωτό, κρατώντας την κούπα του «Survivor».

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Είχα μάθει από συγγενικά μου πρόσωπα ότι ο κόσμος της Σκιάθου ήθελε να με υποδεχτεί όταν θα επέστρεφα στο νησί. Το μέγεθος της υποδοχής δεν το περίμενα. Γνώριζα ότι ο περισσότερος κόσμος είχε αυτή τη διάθεση, αλλά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν κέρδισα κάποιο ολυμπιακό μετάλλιο για να με υποδεχτεί έτσι ο κόσμος. Οτι δεν είναι εθνικό ζήτημα η νίκη μου στο “Survivor”, αλλά δεν σου κρύβω ότι η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Στη Σκιάθο έχω καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο. Οι σχέσεις χτίζονται μέσα στον χρόνο. Κάθε μέρα. Συμπεριφέρομαι καλά όχι μόνο στον φίλο μου στο νησί, αλλά και σε έναν άγνωστό μου υπάλληλο στην τράπεζα. Ετσι, με την υποδοχή αυτή, αισθάνθηκα ότι ο κόσμος της Σκιάθου με αγκάλιασε όχι μόνο επειδή κέρδισα το “Survivor”, αλλά για τη συμπεριφορά μου απέναντί τους μέχρι σήμερα».

Τι απαντά σε εκείνους που αναρωτιούνται «μα τι έκανε ο Ντάνος για να τον υποδέχονται σαν ήρωα στη Σκιάθο»; 

«Μα εγώ πρώτος λέω στους ανθρώπους της Σκιάθου ότι δεν έκανα τίποτα το τόσο σημαντικό. Δεν αισθάνομαι σπουδαίος. Αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό για να με υποδεχτούν έτσι, δεν σημαίνει ότι θα απαξιώσω ή θα δυσανασχετήσω με μία τέτοια υποδοχή. Το αντίθετο. Τη χάρηκα», λέει στο Πρώτο Θέμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !