Η Ελένη Δάρρα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης "Survivor".


-Περίμενες ότι θα αγαπηθεί τόσο πολύ το παιχνίδι;

"Η αλήθεια είναι ότι η έκταση που έχει πάρει το παιχνίδι δεν ήταν κάτι για το οποίο ήμασταν προετοιμασμένοι, τουλάχιστον εμείς οι Μαχητές , γιατί δεν είμαστε άνθρωποι του τηλεοπτικού χώρου. Ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε τη δύναμη της κάμερας, ούτε το πόσο θα μπορούσε να μας αγαπήσει ο κόσμος."


-Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία του;

"Στην επιλογή των παικτών, οι οποίοι συγκρότησαν μια δυνατή ομάδα προσωπικοτήτων, καθώς και στα αγωνίσματα. Ο κόσμος ένιωθε λες και βλέπει κάθε μέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Ήσουν από τους Μαχητές που υποστήριξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο."


-Τελικά, ήταν λάθος σας να τον διώξετε από την ομάδα;

"Η απόφαση της ομάδας μου με έβρισκε αντίθετη. Δεν ήξερα αν ο Γιώργος θα είναι ο νικητής, αλλά αισθανόμουν ότι θα έφτανε στον τελικό. Το διέκρινα από το πρώτο αγώνισμα, γιατί είδα την μαχητικότητά του. Πιστεύω ότι η απουσία του στοίχισε στην ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήταν ικανοί."


-Έχεις κρατήσει επαφές με συμπαίκτες σου;

"Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Ορέστη Τσανγκ και τον Πάνο Αργιανίδη. Παράλληλα, τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ενώ φίλες μου είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και η Ειρήνη Κολιδά. Γενικά, με όλα τα παιδιά έχω επαφές."


Πηγή:MytvΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]