Μαρία Φιλίππου: Αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο

Unknown
0


Μια μεγάλη κόντρα πρόκειται να σφραγίσει τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου», που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.


Ο λόγος για την κόντρα της Αιμιλίας Σοφοκλέους, που υποδύεται απολαυστικά η Μαρία Φιλίππου, με τη Γερμανίδα Μένη Σουλτς, στην οποία θα δώσει σάρκα και οστά η Ναταλία Δραγούμη, μια από τις νέες ηθοποιούς που μπαίνουν στο σίριαλ.


«Μεγαλώνει η οικογένεια του “Ελα στη θέση μου” κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά. Το ότι μπαίνουν στην υπόθεση καινούργια πρόσωπα δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επιμέρους ιστορίες με δυναμική στη σειρά» λέει στην «Espresso» η Μαρία Φιλίππου και συνεχίζει: «Η διαμάχη της ηρωίδας μου με τη νεοαφιχθείσα Μένη Σουλτς, η οποία εισβάλλει στην εταιρία και τη ζωή της Αιμιλίας, θα είναι έντονη».


Τα νέα επεισόδια θα βρουν την ιδιοκτήτρια της εταιρίας Sofo σε οικονομική και οικογενειακή κρίση.
«Η Αιμιλία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Σουλτς, η οποία αγοράζει την εταιρία, και διάφορους άλλους παρείσακτους, που θα προκαλέσουν προβλήματα στη δουλειά της. Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποιους δρόμους θα οδηγηθεί η ιστορία και τι εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην οικογένεια όσο και στην επιχείρηση. Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε την ηρωίδα μου να παλεύει σαν ύαινα απέναντι σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να της πάρουν τα κεκτημένα της, όλα αυτά που δημιούργησε με κόπο και θυσίες.


Παράλληλα, όμως, θα έχει πάντοτε και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη για τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορεί να ξεχωρίσει, παρότι το ένα έχει κάνει ατόπημα. Ομως νομίζω ότι είναι από τους χαρακτήρες που τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Σε όλες τις οικογένειες τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ρόδινα. Ο καλός ο καπετάνιος, ωστόσο, είναι αυτός που καταφέρνει να γυρίσει τη... ρόδα με αρωγό την αγάπη».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !