Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό που την κράτησε ξάγρυπνη όλο το βράδυ


Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για κάθε «Τελευταία Φορά Που…»


Έμεινες άυπνη όλο το βράδυ και για ποιο λόγο;

Ήταν πριν από ένα μήνα. Έπρεπε να ανεβάσω το καθιερωμένο βίντεο της Τετάρτης στο κανάλι μου στο YouTube. Εν τω μεταξύ, το ίδιο βράδυ είχα βγει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και μόλις επέστρεψα, γύρισα το βίντεο, το μοντάρισα και το ανέβασα. Βέβαια, μέχρι να τα κάνω όλα αυτά, είχε ήδη ξημερώσει.

Έκανες μια ζημιά στο σπίτι σου;

Μια φορά το τρίμηνο θα σπάσω σίγουρα ένα ποτήρι την ώρα που πλένω τα πιάτα. Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει!

Δεν κατάφερες να αντισταθείς σε κάποιον πειρασμό;

Γενικά δεν αντιστέκομαι και δεν μου αρέσει να περιορίζω τον εαυτό μου για όλα όσα μεταφράζει το δικό μου μυαλό ως πειρασμό. Οπότε όλοι οι πειρασμοί είναι καλοδεχούμενοι!

Αναπόλησες κάτι από την παιδική σου ηλικία;

Πριν από λίγες μέρες πήγα στο εξοχικό που έχουμε στη Σαρωνίδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον για μια οκταετία, το σπίτι ήταν κλειστό. Οπότε πήγαμε οικογενειακώς και αποφασίσαμε να το φροντίσουμε και να το καθαρίσουμε. Εκεί, λοιπόν, στο παιδικό μας δωμάτιο με την Αλίκη, αναπολήσαμε πολλές στιγμές από τα καλοκαίρια μας ως παιδάκια.

Διαπληκτίστηκες στο δρόμο την ώρα που οδηγούσες;

Παλιότερα τσαμπουκαλευόμουν με κλειστά τα τζάμια! Πλέον αποφεύγω ακόμα και αυτό, ενώ προσπαθώ να διατηρώ την ηρεμία μου την ώρα που οδηγώ.

Άλλα περίμενες και άλλα έγιναν;

Το πρώτο που μου έρχεται εντελώς αυθόρμητα είναι η εκπομπή Ξαναδέστε Τους. Περίμενα πως θα υπήρχε μια διαφορετική εξέλιξη από αυτήν που τελικά προέκυψε, δήλωσε στο People.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: