Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν θα ξεχάσω την απόγνωση που ένιωθα, όταν....

0

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά. Με ποιους έχει κρατήσει επαφή από το παιχνίδι επιβίωσης;


Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή που έζησες στο Survivor;

«Η εικόνα που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ο πρώτος αγώνας , μου στην ομάδα των Μαχητών. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω και για να νιώσω καλά ψυχολογικά, αλλά και να αποδείξω ότι δεν ήμουν ο χειρότερος αγωνιστικά και γι’ αυτό έφυγα. Γι’ αυτό και όταν κέρδισα το πανηγύρισα τόσο έντονα».

Ποια ήταν η χειρότερη σου στιγμή;

«Θυμάμαι πολύ έντονα να ξυπνάω μέσα στη νύχτα με πόνους στο στομάχι από την πείνα. Επίσης, δεν θα ξεχάσω την απόγνωση που ένιωθα, όταν μετά τη δεύτερη ή τρίτη μέρα άρχισε να βρέχει ασταμάτητα. Δεν είχαμε σταθεροποιήσει ακόμη τη στέγη της καλύβας, οπότε ήμασταν αβοήθητοι κάτω από τη βροχή»

Με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη έχεις δηλώσει ότι ήσασταν και είστε φίλοι. Υπάρχουν άλλα παιδιά με τα οποία κράτησες επαφή;

«Με όλους μιλάω. Έχω συναντηθεί σε κάποιες εκδηλώσεις με κάποια παιδιά και γενικά μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Σίγουρα δεν Θα είμαστε κολλητοί όλοι, αλλά δεν βλέπω από κανέναν να έχει τη διάθεση να κρατήσει κάποια κακία. Επίσης, εκτός από τον Ντάνο και τον Χραν, έχω επικοινωνία και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία θεωρώ πολύ αυθεντική, πολύ καλό παιδί και νομίζω ότι κι αυτή αδικήθηκε».

Ποια είναι τα σχεδία σου από εδώ και πέρα;

«Προσπαθώ να δω τι μου ταιριάζει περισσότερο και τι είναι καλύτερο νια μένα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δέχομαι και καταιγισμό προτάσεων, γιατί γράφονται πολλά. Σίγουρα η δουλειά, όχι μόνο η δική μου αλλά όλων των παιδιών έχει ανέβει. Μου έχουν προτείνει κάποια πράγματα τηλεοπτικά και προσπαθώ με ηρεμία να δω τι είναι καλύτερο να κάνω».

Κάπου γράφτηκε ότι ετοιμάζεσαι να ντυθείς και γαμπρός, είναι αλήθεια;

«Δεν είναι κάτι που είπα ή που σκέφτομαι έντονα και κάνω κάποιες προετοιμασίες. Απλά είπα άτι, όπως σε όλους τους ανθρώπους που είναι ένα χρονικό διάστημα μαζί, περνάει κι εμάς από το μυαλό μας αυτή η σκέψη» δήλωσε στον Τηλεθεατή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !