Κώστας Αποστολάκης: Χωρίζω φιλικά και κρατάω πάντα σχέσεις

Unknown
0


Ο Κώστας Αποστολάκης μιλάει για όλα με μεγαλη ειλικρίνεια. Τα επαγγελματικά του δυσκόλεψαν σχέση του; Το τι είπε αμέσως από κάτω....


"Όταν θέλεις να πάρεις, μια απόφαση, και μπαίνουν στη μέση οι άλλοι, όσο καλοί κι αν είναι, πρέπει να αποφασίσεις εσύ. Το κακό στην Ελλάδα, στις σχέσεις, στις φιλίες, στην οικογένεια είναι ότι τα γκομενικά και η οικογένεια σου λένε πάντα τι πρέπει να κάνεις κι επιμένουν ότι αυτό είναι το σωστό για σένα. Ενώ οι δικές τους ζωές είναι σμπαράλια, χάλια, θέλουν να σου πουν την πιο σωστή απόφαση που έχουν πάριει για σένα. Για τον εαυτό τους δεν έχουν πάρει σωστή απόφαση, απλώς ξέρουν τι πρέπει να γίνει για-σένα για να κανείς –το σωστό, ενώ εκείνοι κάνουν συνέχεια λάθος. Αυτό είναι ελληνική...λεβεντιά" τόνισε στο Λοιπόν.


-Επηρεάστηκες από αποφάσεις άλλων τις οποίες ακολούθησες;

"Όχι γιατί πάντα είχα ισχυρή γνώμη,  δεχόμουν συμβουλές, τις φίλτραρα πάντα, κι έκανα ότι ήθελα εγώ. Τα λάθη μου τα έχω χρεωθεί μόνο εγώ, δεν έχω να προσάψω σε κάποιον κάτι, ούτε στους ίδιους τους γονείς μου. Έχω πάρει πολύ αγάπη κι έχω δώσει κιόλας, δεν έχω κανένα απωθημένο ούτε από τη γυναικεία φύση, ούτε από τις σχέσεις, είμαι πλήρης. Κι αύριο να πεθάνω. είμαι πλήρης σ' αυτό. Δεν έχω τέτοια απωθημένα και φαίνεται κιόλας γιατί έχω περάσει πολύ ωραία."


-Χωρίζεις φιλικά;

"Ναι, χωρίζω φιλικά και κρατάω πάντα σχέσεις."


-Με ποιο τρόπο κρατάς ένα πολιτισμένο επίπεδο σε μια ερωτική σχέση που έχει λήξει;

"Είναι δύσκολο αλλά τα δύσκολα πράγματα κυνηγάμε, τα εύκολα τα κάνουν όλοι. Αποφεύγω τις προστριβές και τους τσακωμούς και χωρίζω πολιτισμένα πάντα."


-Ποιος λόγος είναι ικανός να σε κάνει να αποχωρήσεις από μια σχέση;

"Φαίνονται τα πράγματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα σε μία σχέση εθελοτυφλούν, κάνουν ότι δεν είδαν τίποτα για να τη διατηρήσουν. Αυτό το πράγμα είναι ο βασικός κανόνας. Εμείς νομίζουμε ότι δεν φαίνονται. Πιο βασικό λόγο θεωρώ το να αφορούν άλλα πράγματα τον ένα κι άλλα τον άλλο. Όταν θέλω να πάω σινεμά και η άλλη θέλει να κάνει κλάμπινγκ, κι αυτό να γίνεται επί σειρά μηνών. Το συζητάω πάντα, έχω τεράστιο πολιτισμό. Το συζητάμε κι από κοινού το διαλύουμε, δεν έχει να κάνει με εγωισμούς."



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !