Η Μαρία Φραγκάκη αποκαλύπτει πώς είναι ως μητέρα, ως σύντροφος αλλά και ως επαγγελματίας...


Δέχεστε τις συμβουλές του συζύγου σας, που είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός;

Με τον Νίκο είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, οπότε είναι μοιραίο να συζητάμε και τα επαγγελματικά μας και να δίνει ο ένας συμβουλές στον άλλον, αφού κινούμαστε σχεδόν στον ίδιο χώρο.

Είστε από τα ζευγάρια που ζηλεύει α ένας τον άλλον;

Η ζήλια, σε λογικό πλαίσιο, είναι ένδειξη ότι υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον και έγνοια για τον σύντροφό σου, οπότε θεωρώ ότι ενίοτε κάνει και καλό, αρκεί να μην ξεφεύγει. Είμαστε από τα ζευγάρια που υπολογίζουμε ο ένας τον άλλον και ζηλεύουμε τόσο ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Γυναίκα, μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας. Πώς τα συνδυάζετε όλα;

Δεν είναι πολύ εύκολο να συνδυάζονται όλοι αυτοί οι ρόλοι και απαιτούνται θυσίες. Προσωπικά, θυσιάζω ώρες από τον ύπνο μου για να τα προλάβω. Κουράζομαι αρκετά, κοιμάμαι ελάχιστα, αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω και ο ένας ρόλος μου συμπληρώνει τον άλλον. Ο γιος μου γνωρίζει από μωρό ότι η μαμά του εργάζεται και μάλιστα πολύ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι οι ώρες που λείπω από το σπίτι δεν είναι τόσο αισθητές, γιατί ξεκινάω για το ραδιόφωνο στις 5:30 το πρωί που κοιμάται και το απόγευμα, που εκείνος επιστρέφει από το σχολείο, είμαι ήδη εκεί και τον περιμένω. Τα απογεύματα μας τα περνάμε μαζί, όπως επίσης και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]