Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για το Survivor και τα σχέδια της για το μέλλον. Η πρώην αθλητικογράφος του "ΣΚΑΙ" μίλησε στον "Τηλεθεατή" για το παιχνίδι επιβίωσης "Survivor", αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.


-Υπήρχαν άτομα, είτε στη μια είτε στην άλλη ομάδα, που η εικόνα που είδαμε εμείς ήταν διαφορετική από αυτή που είχαν μέσα στο παιχνίδι;

"Κάποιοι μπορεί να πρόσεχαν περισσότερο την εικόνα τους, δεν το αποκλείω αυτό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Απλά όταν γράφουν οι κάμερες 20 ώρες το 24ωρο κι αυτό που θα προβληθεί είναι μόνο ένα μονταρισμένο υλικό τριών ωρών σίγουρα θα βγάλουν αυτά που θέλουν".


- Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκες να αποχωρήσεις;

"Γράφτηκε αυτό, αλλά δεν ισχύ­ει. Δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Είμαι τόσο πεισματάρα, που σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω οικει­οθελώς".


-Με ποια πρόσωπα ήρθες πια κοντά;

"Με τη Λάουρα, τη Σόφη  και τον Κοκκινάκη από τη δική μου ομάδα και στην πορεία, γνωρίζοντας και τους Μαχητές, ήρθα πάρα πολύ κοντά με τη Σάρα και τον Βασάλο".


-Επαγγελματικά ετοιμάζεις κάτι;

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να μη φύγω εντελώς από το αθλητικό κομμάτι, γιατί είναι η ζωή μου, οπότε θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω όλα. Ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο για να μπορώ να το ανακοινώσω".


-Πώς ονειρεύεσαι την  Ευρυδίκη δέκα. Χρόνια μετά;
"Μέσα σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια και μανούλα!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]