Η Κατερίνα Στανίση εξηγεί στην «Espresso», μεταξύ άλλων, γιατί δεν αποκλείει ότι μπορεί να ερωτευτεί ξανάΕχετε τραγουδήσει για τον έρωτα. Θα θέλατε να ζήσετε ξανά έναν μεγάλο ή μυστικό έρωτα;


Οχι τώρα, δεν νομίζω.

Εχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εσάς;

Οχι! Μπορεί να είμαι σε αυτή την ηλικία που είμαι, όμως δεν αφήνω να φύγει το κορίτσι που κρύβω μέσα μου. Ωστόσο, το κάνω χωρίς να καταφεύγω σε τρέλες, που δεν αρμόζουν στα χρόνια μου. Ούτε, όμως, περιμένω να ερωτευτώ τρελά.

Θα θέλατε να έχετε έναν σύντροφο στη ζωή σας;

Σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι είναι λίγο δύσκολο. Βέβαια, δεν λέω όχι, γιατί μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος. Η μοναχική ζωή που κάνω δύσκολα θα με βάλει σε διαδικασία να συγκατοικήσω με κάποιον. Πάντως, δεν νιώθω μοναξιά. Μου αρέσει ακόμη η δουλειά μου, θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ. Εχω τη δύναμη και τη θέληση.

Εχετε ζήσει την απιστία ή υπήρξατε ποτέ «τρίτο πρόσωπο»;

Ναι, τα έχω ζήσει όλα. Έτσι είναι η ζωή. Εγώ δεν θα πω ψέματα ότι αγαπήθηκα. Ίσως αγάπησα περισσότερο απ' αυτούς που έλεγαν ότι με αγαπούσαν. Αλλά φαντάζεσαι να μην τα είχα ζήσει κι αυτά; Δεν θα ήξερα τι σημαίνει να θες έναν άνθρωπο και να δίνεσαι... Δεν υπάρχει μόνο το σεξ στη ζωή.

Εχετε πέσει στα πατώματα για έναν άντρα;

Και ποια γυναίκα δεν το έχει κάνει; Από την πιο πλούσια μέχρι την πιο φτωχή! Η γυναίκα είναι γυναίκα, όσο σκληρή κι αν θέλει να φαίνεται προς τα έξω. Τη χαρακτηρίζουν η ευαισθησία και ο ρομαντισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]