Σε συνέντευξή της η Χριστίνα Μπόμπα ,αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στα τέλη του 2015 μπαίνει στη ζωή σου ο Σάκης Τανιμανίδης. Τι είναι εκείνο που τον κάνει μοναδικό στα μάτια σου;

Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επί πλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το «κλικ» που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του.

Πώς γνωριστήκατε;

Η εταιρεία όπου δούλευα διαχειριζόταν το brand που ήταν χορηγός στην εκπομπή του, το World Party. Είχε έρθει και τον έκαναν tour στα γραφεία κι έτσι γνωριστήκαμε.

Το «κλικ» ήταν αμοιβαίο;

Νομίζω πως ναι. Βρεθήκαμε ξανά μετά από αρκετό καιρό, πάλι για δουλειά, για ένα πρότζεκτ που «έτρεχα» εγώ. Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και την επομένη έφυγε για ένα ταξίδι με την εκπομπή, που διήρκεσε δύο μήνες. Μιλούσαμε το διάστημα που έλειπε, αλλά επί της ουσίας η γνωριμία μας μετρούσε κάποιες ώρες, δήλωσε στο περιοδικό, People.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]