Αντιδράσεις για τη σκηνή της δολοφονίας του Βερσάτσε

Unknown
0

Ο τελευταίος σύντροφος του δολοφονημένου Τζιάνι Βερσάτσε έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά. Όχι, όμως, για να μιλήσει σχετικά με την κοινή τους ζωή ή τις συνθήκες της δολοφονίας, αλλά για να ασκήσει κριτική στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ,«American Crime Story», η οποία είναι αφιερωμένη στη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου.

Τον χαρακτήρα του ιδίου υποδύεται στη νέα σειρά ο 45χρονος Πορτορικανός τραγουδιστής, Ρίκι Μάρτιν. «Η εικόνα του Ρίκι Μάρτιν να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία», δηλώνει ο Αντόνιο Ντ' Άμικο στην εφημερίδα Guardian.

«Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο, εγώ δεν αντέδρασα έτσι» ,υποστηρίζει ο 58χρονος.


Ο επί 15 χρόνια σύντροφος του Βερσάτσε περιγράφει ακόμη στην εφημερίδα πώς έζησε εκείνος τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν τη δολοφονία. Λέει ότι έπινε καφέ στη βεράντα της έπαυλης Βερσάτσε στο Μαϊάμι, όταν ο διάσημος σχεδιαστής βγήκε, για να αγοράσει εφημερίδα. Λίγες στιγμές αργότερα, άκουσε πυροβολισμούς.

Ο ίδιος και ο μπάτλερ βγήκαν αμέσως έξω και είδαν τον Βερσάτσε να κείτεται στα σκαλιά μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στη συνέχεια, όμως, τον απομάκρυναν, κι έτσι δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει στα χέρια του τον σύντροφό του, όπως δείχνει η σειρά, «American Crime Story».


Η σειρά, των δέκα επεισοδίων, με τίτλο «Versace/Cunanan» (Βερσάτσε/Κανανάν) επιχειρεί να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας ,Τζιάνι Βερσάτσε, πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο, Άντριου Κανανάν, ο οποίος μετά από οκτώ ημέρες αυτοκτόνησε.Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Μουρίν Ορθ, «Vulgar Favors», που κυκλοφόρησε το 2000.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !