ΤΑ ΝΕΑ: Αυτό είναι το σημερινό, κεντρικό άρθρο για τη νέα σελίδα στον ΔΟΛ...

0

Σήμερα παίρνουν τις απολύσεις τους οι εργαζόμενοι στο ιστορικό δημοσιογραφικό συγκρότημα Λαμπράκη, που εκδίδει το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ. Τα κτήρια θα εκκενωθούν ενώ ήδη έχουν αρχίζει από
χθες να μαζεύουν τα γραφεία τους. Όπως φαίνεται, οι δυο εφημερίδες θα σταματήσουν για ένα διάστημα να κυκλοφορούν και θα επανέλθουν με τη σφραγίδα Μαρινάκη. Σήμερα,λοιπόν, τα ΝΕΑ βγαίνουν για τελευταία φορά στην αγορά ,και με το κεντρικό τους άρθρο, μιλούν για τη νέα σελίδα που από σήμερα γυρίζει ο ΔΟΛ.

Αναλυτικά, το  κεντρικό άρθρο των σημερινών ΝΕΩΝ:

Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για «Τα Νέα», «Το Βήμα» και τα άλλα Μέσα ςνημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα. 

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !