Η Τζένη Μπότση για την 'Παρθένα Ζωή': «Είναι από τα ιδιαίτερα σενάρια που έχουν πέσει πότε στα χέρια μου»

0

Έγκυος και παρθένα γίνεται; Και ,όμως, γίνεται! Η νέα καθημερινή κομεντί ,«Παρθένα Ζωή», που αποφάσισε να εντάξει στο νέο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων
της. Το σίριαλ, το οποίο θα προβάλλεται από την καινούργια σεζόν στις 19.00, έχει ορίσει την έναρξη των γυρισμάτων του στις 20 Αυγούστου.

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος («Ταμάμ»), που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, βρίσκεται σε επαφές με μια πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών ώστε να ολοκληρωθεί το καστ της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφίνα Λαζαράκη -κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση-, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Μαρία Λεκάκη, η Κάρμεν Ρουγγέρη και πρόσφατα η Τζένη Μπότση είπαν το «ναι» για να ενταχθούν στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου, η οποία βασίζεται στην αμερικανική βερσιόν «Jane the virgin».

Σύμφωνα με το σενάριο, η 19χρονη Ζωή, που ζει με την οικογένειά της, έχει πολλά όνειρα για το μέλλον. Διατηρεί δεσμό με τον Μάκη, αλλά ακόμα είναι παρθένα. Όμως ,μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή της. Η κοπέλα θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση, η οποία προοριζόταν για μια άλλη γυναίκα, συγκεκριμένα τη σύζυγο του Άρη. Εκείνος είναι ένας πλούσιος και γοητευτικός άνδρας, ο οποίος αγνοεί ότι από ιατρικό λάθος η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Όταν μαθευτεί η αλήθεια, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Στο μεταξύ, ο Παύλος, ο κολλητός του Αρη, θα ερωτευτεί τη Ζωή και θα τη διεκδικήσει. Εκείνη, όμως, έρχεται πολύ κοντά με τον πατέρα του παιδιού της και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται...

«Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σενάρια που έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου και επειδή ξέρω ότι θα το σκηνοθετήσει ο Πιέρρος, με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Πίσω στο σπίτι”, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μια αξιοπρεπής δουλειά», αναφέρει μιλώντας στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρεόυ, η Τζένη Μπότση ,και συνεχίζει μιλώντας για τον ρόλο της: «Στο σίριαλ θα υποδυθώ τη μητέρα της Ζωής, τη δυναμική Σοφία, η οποία σε όλη αυτήν την απίστευτη περιπέτεια που περνά η κόρη της στέκεται βράχος. Είναι τόσο ευρηματικό το σενάριο που είμαι σίγουρη ότι οι τηλεθεατές θα κολλήσουν με αυτό και τις αλλεπάλληλες ανατροπές του».

Η ηθοποιός, με αφορμή τη νέα, φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 μιλά και για την αναγκαιότητα να στηριχτεί η ελληνική μυθοπλασία: «Δίνει δουλειά, αλλά και ευφραίνει την ψυχή. Και τώρα με την οικονομική κρίση η τέχνη είναι ένα αποκούμπι. Η ζωή των Ελλήνων έχει γίνει πολύ δύσκολη αυτά τα τελευταία 10 χρόνια και πραγματικά, αν δεν υπήρχαν η οικογένεια και οι φίλοι να στηρίξουν ο ένας τον άλλον, θα ζούσαμε στη χώρα μας μια ανθρώπινη τραγωδία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ο πολιτισμός είναι ένα πολύ καλό φάρμακο».

*Να υπενθυμίσουμε πως για τη συμμετοχή της στο καστ, πρώτο σας πληροφόρησε το tvnea.com (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !