Έκλεισε τελικά στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού;

0

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ του Ε, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, πρόκειται να υποστεί ριζικές αλλαγές. Θα δούμε ,λοιπόν, στο πάνελ και νέα
πρόσωπα,όπως για παράδειγμα τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη,  μια και η εκπομπή είναι κοινώς αποδεκτό πως δεν κέρδισε,με την προηγούμενη σύνθεση ,το κοινό.

Στο πλαίσιο την ονοματολογίας για το ποιοι θα κάθονται και ποιοι όχι στον καναπέ της Γερμανού, ακούστηκε έντονα πως στο πάνελ πιθανόν να δούμε και τη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού, που πέρυσι βρισκόταν στο αντίστοιχο πρωινό του Alpha, Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Πριν καιρό, το αποκλειστικό κι εκτενές ρεπορτάζ του tvnea ,έκανε λόγο για συνάντηση της δημοσιογράφου με το Ε για την ένταξή της στην εκπομπή της Γερμανού.Όμως, όπως σας τονίσαμε ,η συνεργασία δεν θα προχωρούσε.

Ωστόσο, το όνομά της ακούγεται εκ νέου έντονα για μια θέση στο πάνελ της Γερμανού. Τι ισχύει , λοιπόν;Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του tvnea, η δημοσιογράφος είναι πια κι επίσημα οριστικό πως δεν θα είναι στο πρωινό της Ναταλίας. Ασφαλείς πληροφορίες μου αναφέρουν πως η εν λόγω συνεργασία δεν προχωράει, και η είδηση που τη θέλει στο Ε ,είναι ...ανυπόστατη!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !