Μια μαγευτική και συνάμα συγκινητική συναυλία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Μελίνα Ασλανίδου, στη Λήμνο.


Καλεσμένη του Ιδρύματος Μπούμπουρα και συγκεκριμένα του γιου του ιδρυτή, του Παντελή Μπουμπουρα, Σπύρου, αλλά και προσωπική προσκεκλημένη του φίλου της και Λημνιού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου και σε συνεργασία με τον ΟΕΠΑ Λήμνου, η διάσημη τραγουδίστρια. Ταξίδεψε στο Κοντοπούλι το χωριό του κύριου Παντελή Μπούμπουρα, προκειμένου να δώσει μία μοναδική συναυλία μέσα στα γραφικά σοκάκια της περιοχής, στην κεντρική πλατεία του χωριού!

Ο κύριος Μπούμπουρας, του οποίου η Λήμνος είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προβάλει, καθώς λατρεύει τον τόπο του. Έτσι, σκέφτηκε να φιλοξενήσει την τραγουδίστρια.

Μάλιστα, μέρες πριν κυκλοφόρησαν στο νησί σχετικές αφίσες, μέσω των οποίων γινόταν γνωστό πως η είσοδος στην συναυλία θα ήταν ελεύθερη. Κάτι που έκανε τους κατοίκους να είναι διστακτικοί για το αν θα γινόταν.

Τελικά, έκπληκτοι είδαν την Μελίνα Ασλανίδου να φτάνει στη Λήμνο και να τους χαρίζει μια μοναδική βραδιά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να κλείσουν κεντρικοί δρόμοι του χωριού και να αποκλειστεί η πρόσβαση προς την πλατεία και τις κοντινές περιοχές.

Μαζί με τον Σπύρο Μπούμπουρα, ο οποίος κάλεσε την τραγουδίστρια στη Λήμνο.Η Μελίνα Ασλανίδου με την ομάδα της και τον κύριο Μπούμπουρα αμέσως μετά την συναυλία. Όλοι μαζί βρέθηκαν στην ταβέρνα του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου.

peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]