Αποκλειστικό: Ηχηρή αποχώρηση από την «Παρθένα Ζωή»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0























Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Κάρμεν Ρουγγέρη επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά "Παρθένα Ζωή" στο ρόλο της γιαγιάς της πρωταγωνίστριας.

Τα δεδομένα άλλαξαν! Οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως η γνωστή ηθοποιός ήθελε πολύ να συμμετέχει στη σειρά αλλά τελικά αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της στο θέατρο. Τη θέση της θα αντικαταστήσει η Χριστίνα Τσάφου,η οποία παραμένει στην καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά από 3 χρόνια συμμετοχής της στους "Συμμαθητές".

Μαμά της 19χρονης θα είναι η Τζένη Μπότση,ενώ ο φίλος της θα είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος θα πάει μάλιστα και στρατό. Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα! Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν γι’ άλλη γυναίκα!

Ο Αρης (Αποστόλης Τότσικας), πλούσιος, ωραίος και παντρεμένος, δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης), κολλητός φίλος του Αρη, ερωτεύεται τη Ζωή και τη διεκδικεί. Η Ζωή έρχεται κοντά με τον Αρη και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται! Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι παντρεμένος μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή,ενώ τον πεθερό του θα τον ενσαρκώσει ο Δάνης Κατρανίδης.

Η πρεμιέρα πάντως έχει οριστικοποιηθεί για τις 18 Σεπτεμβρίου...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !