ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος θα δίνει πάσα στο νέο πρωινό...

0

Το Star ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του πρωινό με παρουσιαστές τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Η εκπομπή όπως σας έχω πει ακόμα δεν ξέρουν αν θα βγαίνει στις 10 ή στις
9.30 κ.λπ.,ωστόσο, αυτό θα κλειδώσει σύντομα ώστε να προχωρήσει και το υπόλοιπο στήσιμο(πάνελ ,τίτλος, δομή). Έντονα ακούγεται πως πριν τους Καραβάτου - Κατσούλη θα δούμε κι άλλη καινούργια εκπομπή, κάτι που σας το έχουμε ρητά διαψεύσει μέσα από το tvnea, ενώ σίγουρα πολλοί αναρωτιούνται -εύλογα- τι θα δίνει πάσα στο ολόφρεσκο αυτό πρόγραμμα του καναλιού, ώστε να έχει και μια κάποια...στήριξη και να μην βγαίνει 'μόνο του' στον αέρα.

Τι αποφάσισε ,λοιπόν, το κανάλι; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, όχι ,δεν θα βγει στον αέρα κάποιο νέο ,ζωντανό πρόγραμμα ούτε θα δούμε κάτι...πιασάρικο πριν τους Καραβάτου-Κατσούλη .Αντίθετα ,το lead in του πρωινού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το...τουρκικό σίριαλ, Bahar, του οποίου τα δικαιώματα έχει αποκτήσει το STAR .Και ,πάντως, να τονίσω πως ,άσχετα με το αν τελικά κάτι αλλάξει τελευταία στιγμή και ο σταθμός αποφασίσει να μην βάλει τη Bahar,πράγμα απίθανο, το lead in των Καραβάτου-Κατσούλη θα είναι σίγουρα κάποια...κονσέρβα!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !