Πάμελα Άντερσον: Η νέα Μπριζίτ Μπαρντό παλεύει για τα ζώα

Unknown
0


Η Πάμελα Άντερσον έχει κάνει τη Γαλλία δεύτερη πατρίδα της και είναι έτοιμη να αναδειχθεί σε διάδοχο της Μπριζίτ Μπαρντό συνεχίζοντας την ακτιβιστική της ατζέντα.


H σεξοβόμβα και φημολογούμενη ερωμένη του Ασάνζ Άντερσον βρίσκεται στην Αντίμπ της Γαλλίας. Από εκεί καταγγέλει την αιχμαλωσία των ζώων διαμαρτυρόμενη για τη λειτουργία του πάρκου Marineland, στο οποίο φιλοξενούνται πολλά θαλάσσια ζώα, μεταξύ των οποίων πολλά δελφίνια αλλά και όρκες.


Η 50χρονη ηθοποιός στάθηκε μπροστά σε μία αφίσα του πάρκου κρατώντας ένα πλακάτ με το σήμα της οργάνωσης Peta που έγραφε: "Η φυλακή σκοτώνει. Κλείστε το Marineland".


Η ηθοποιός ασχολείται εδώ και καιρό ενεργά με πολλές ακτιβιστικές δράσεις, μεταξύ των οποίων και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.


Το πάρκο Marineland, που βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα διοργανώνει παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα θαλάσσια ζώα όπως δελφίνια, θαλάσσια λιοντάρια, κα.
Στο πάρκο εκτός από τα θαλάσσια ζώα φιλοξενούνται και πολλά άλλα είδη ζώων, όπως πολικές αρκούδες. Η Marineland, και στο παρελθόν δέχτηκε κριτική και καταγγελίες για κακομεταχείριση των ζώων από φιλοζωικές οργανώσεις.


Η Άντερσον μοιάζει να έχει πρότυπο της το αρχέτυπο του γαλλικού ερωτισμού, την Μπριζίτ Μπαρντό. Πρόσφατα η πρώην πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου κατηγόρησε τους γάλλους πολιτικούς για όσα άσχημα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων σε σφαγεία, εκτροφεία και τσίρκα, κατηγορώντας τους ότι δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.


Πηγή: CNN.gr







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !