Ποιος δήλωσε: Έχω ζητήσει να με κάψουν όταν πεθάνω! Αν δεν το κάνουν, θα γίνω βρικόλακας και…;

0

«Είμαι υπέρ της καύσης 100%. Δεν έχει σχέση με τη θρησκεία. Αυτά τα λένε κάτι ηλίθιοι, κάτι μητροπολίτες με μαύρες ρόμπες…».


Ο Γρηγόρης Ψαριανός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τη Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε πως έχει δώσει εντολή στους φίλους του να τον κάψουν και όχι να τον θάψουν, όταν πεθάνει.

Οταν φύγεις από τη ζωή, θέλεις καύση ή ταφή;

Δεν το συζητάω. Είμαι υπέρ της καύσης 100%. Δεν έχει σχέση με τη θρησκεία. Αυτά τα λένε κάτι ηλίθιοι, κάτι μητροπολίτες με μαύρες ρόμπες, κάτι σούργελα της Εκκλησίας που εναντιώνονται στην καύση των νεκρών. Μπορεί να είσαι χριστιανός ορθόδοξος και να θες να σε κάψουν. Να μη γουστάρεις να σε φάνε τα σκουλήκια, να είσαι κλειστοφοβικός, να μη θες να σε κλείσουν σε κούτα. Αυτά τα ζώα αντιμάχονται ένα πράγμα που είναι φυσικό δικαίωμα ενός ανθρώπου, να θέλει να διαχειριστεί το νεκρό σώμα του όπως αυτός γουστάρει. Θέλω να με κάψουν.

Το έχω ζητήσει από τους φίλους μου. Θα ξυπνάω τα βράδια και θα τους πατήσω κάτω, αν δεν το κάνουν. Θα γίνω βρικόλακας. Προχθές που πέθανε η Αρλέτα, έγινε εξόδιος ακολουθία στο Α΄ Νεκροταφείο με παπάδες, για να πάει στη Σόφια να αποτεφρωθεί. Δεν έχουν ακόμα διευκολύνει την Πολιτεία, που είναι εξουσία τώρα αυτά τα ρεμάλια, να γίνουν 10 αποτεφρωτήρια στην Ελλάδα. Η Εκκλησία δεν τους αφήνει, γιατί είναι πολλά τα λεφτά πάτερ, και ο «πάτερ Αλέξης» κάνει την πάπια…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !