Σάσα Σταμάτη: «Δεν βρίζω, ούτε συκοφαντώ, ό,τι είπα για τη Σπυροπούλου ήταν αληθινό»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολλές φορές τα σχόλιά της Σάσας Σταμάτη στον αέρα είναι αιχμηρά. Για ένα τηλεοπτικό της σχόλιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καταθέσει εναντίον της Σάσας αγωγή για δυσφήμιση, αλλά η αγωγή απορρίφθηκε. Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο People, μεταξύ άλλων πήρε θέση και για αυτή τη διαμάχη στα δικαστήρια που έληξε πριν μερικούς μήνες.

Έχεις μετανιώσει για σχόλια που έχεις κάνει στον αέρα, με την έννοια να συνειδητοποιήσεις πως το παρατράβηξες;

Όταν υπάρχει δράση, είναι λογικό να υπάρχει και αντίδραση. Όποιος δουλεύει είναι λογικό να κάνει και λάθη. Προσπαθώ μέσα από τα λάθη μου να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Όταν έχω νιώσει πως κάτι ειπώθηκε ή ακούστηκε περίεργα, έχω ζητήσει και συγνώμη. Αλλά σε μια σχολιαστική εκπομπή να επισημάνω πως δεν σχολιάζεις τον άλλο συνολικά ως προσωπικότητα, σχολιάζεις συγκεκριμένες δηλώσεις του για συγκεκριμένο θέμα. Και δεν σημαίνει πως αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό και το δίκαιο πάντα, τη γνώμη μου λέω.

Μετά τη μήνυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκες, το σκέφτεσαι πολύ περισσότερο πριν πεις κάτι – με την έννοια πως μπορεί κάποιον άθελά σου να θίξει;

Καταρχάς, η Σπυροπούλου κατέθεσε αγωγή σε βάρος μου για δυσφήμιση και όχι μήνυση. Ο δικηγόρος μου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απέδειξε στο δικαστήριο ότι ουδέποτε δυσφήμισα τη Σπυροπούλουκαι πως ό,τι είπα για αυτήν ήταν αληθινό. Η αγωγή σε βάρος μου απορρίφθηκε και η Σπυροπούλου είναι υποχρεωμένη να μου καταβάλει δικαστικά έξοδα 1.000 ευρώ. Πάντα ο δημόσιος λόγος μου είναι κριτικός, αλλά δεν βρίζω, ούτε συκοφαντώ, σέβομαι την αλήθεια και τα όρια του νόμου. Ό,τι είπα για αυτήν ήταν αληθινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !