Όλες οι λεπτομέρειες για το σενάριο της νέας σειράς του Θωμόπουλου-Αυτοί είναι οι ρόλοι...

0

Εδώ και λίγο διάστημα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα, εβδομαδιαία κωμωδία που εντάσσεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν, και θα έχει τον τίτλο, Κάτι χωρισμένα
παληκάρια. Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του χιλιανού σίριαλ, Separados( πρώτο το tvnea σάς έγραψε για το εν λόγω πρότζεκτ ). Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει  η Βίκυ Αλεξοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη της σειράς, Βασίλη Θωμόπουλο, στην επιτυχημένη Πολυκατοικία.

Οι επαφές για το πρωταγωνιστικό καστ έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για να υποδυθούν κάποιον από τους ρόλους της σειράς οι Μάριος Αθανασίου, Κώστας Κόκλας και Σπύρος Πούλης. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Μαρίας Σολωμού, ωστόσο, προς στιγμήν δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται συνεργασία,αν και τίποτα δεν αποκλείει στο μέλλον να τη δούμε να λαμβάνει μέρος στο σίριαλ.

Το σενάριο:
Πέντε εντελώς διαφορετικοί άνδρες χωρίζουν και ξαφνικά βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Για να δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες;

Ο πρώτος εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός. Έχει πάθος με τις γυναίκες κι είναι επιτυχημένος στη δουλειά του.Ωστόσο, δεν είναι επιτυχημένος και στον γάμο του, μια και το πάθος του για τις γυναίκες τον οδηγεί εκτός συζυγικής στέγης! Ο δεύτερος άνδρας της ιστορίας είναι ''μαμάκιας''.
Δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση εξαιτίας της μητέρας του ,και η καταπίεση που νιώθει τον οδηγεί να την...εγκαταλείψει και να αναζητήσει άλλη στέγη μήπως και βρει την ανεξαρτησία του. Καταπιεσμένος είναι ο τρίτος άνδρας της παρέας, όχι, όμως, από τη μαμά του αλλά από τη σύζυγό του. Είναι ευκατάστατος και πατέρας δύο παιδιών.Τελικά η προσωπική του ζωή ανατρέπεται και μένει στον δρόμο-ή περίπου έτσι. Ο τέταρτος της παρέας αναζητάει τη μεγάλη ευκαιρία.Είναι ένα αποτυχημένο λαμόγιο που, επειδή διαρκώς σκαρφίζεται τρόπους για να βγάλει χρήμα, η γυναίκα του στο τέλος τον πετά έξω από το σπίτι. Την πεντάδα συμπληρώνει ένας ομοφυλόφιλος που έχει χωρίσει από τον δεσμό του. Το προσόν του;Πως είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ.

Ο ένας από τους πέντε άνδρες αποφασίζει να νοικιάσει ένα μέρος του σπιτιού του, κι έτσι αυτοί οι 5 βρίσκονται να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Παρότι ηλικιακά βρίσκονται κοντά (35-45 ετών),ανακαλύπτουν ότι το...ανδρικό όνειρο που νόμιζαν ότι θα ζήσουν ,δηλαδή να μην έχουν γυναίκες πάνω από το κεφάλι τους, δεν είναι τελικά τόσο εύκολη υπόθεση.

Mytv/Βίκυ Διαμάντη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !