Δεν προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης στα Μέσα της κυβέρνησης...


Στα πρόθυρα της παραίτησης από το εγχείρηµα της οικονοµικής εξυγίανσης των Mέσων Eνηµέρωσης που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κάποια από τα στελέχη που είχαν αναλάβει να
«τρέξουν» το project. Αν και έχει αρχίσει η αντίστροφη µέτρηση για το τέλος του Αυγούστου και ο χρονικός ορίζοντας που είχε τεθεί προκειµένου να γίνουν περικοπές και ορισµένες απολύσεις από την «Αυγή», τον ραδιοφωνικό σταθµό ,«Στο Κόκκινο», και την ιστοσελίδα, leſt .gr, ήταν οι αρχές Σεπτεµβρίου, απολύτως τίποτα δεν έχει ξεκινήσει στην κατεύθυνση αυτή.

Η έκτακτη χρηµατοδότηση που δόθηκε µέσω του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα προκειµένου να αντεπεξέλθουν στις οικονοµικές υποχρεώσεις τους, αλλά και -κυρίως- ο δισταγµός και η αναβλητικότητα που υπάρχουν στο Μαξίµου για την υλοποίηση του πλάνου έχουν προκαλέσει την έντονη ενόχληση στελεχών που είχαν επιφορτισθεί µε τα συγκεκριµένα καθήκοντα. Ετσι, ήδη ενηµερώθηκαν συνεργάτες του Πρωθυπουργού ότι, αν το σχέδιο δεν προχωρήσει άµεσα, οι ίδιοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης στις θέσεις τους και θα αποχωρήσουν. Ίσως αυτή η τελευταία προειδοποίηση µαζί µε το γεγονός ότι δεν προβλέπεται το αµέσως επόµενο διάστηµα να υπάρξει νέα χρηµατοδότηση, όπως η έκτακτη που δόθηκε πρόσφατα, αποτελέσουν το έναυσµα για τις αλλαγές σε εφηµερίδα, ραδιόφωνο και ιστοσελίδα.

Πηγή:parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: