Μαρίνα Ασλάνογλου: Διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

0

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής του διανύει ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αφού σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.


Ο λόγος λοιπόν για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα, µιας και σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Σύµφωνα με τη Real, η ηθοποιός διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της και η χαρά της δεν περιγράφεται, µιας και η µητρότητα ήταν ένα από τα µεγαλύτερα όνειρά της. Με το που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον γνωστό δικηγόρο είδε στο πρόσωπό του όχι µόνο τον ιδανικό σύντροφο, αλλά και τον καταλληλότερο για να αποκτήσει ένα παιδί.

Μετά τον υπέροχο γάµο τους πέρυσι το καλοκαίρι στην όµορφη Σκιάθο, η απόκτηση παιδιού και η δηµιουργία οικογένειας ήταν ένα από τα µεγάλα τους όνειρα. Και τώρα που βρίσκονται λίγους µήνες µακριά από αυτή την τόσο ευτυχισµένη στιγµή νιώθουν πραγµατικά πολύ ευτυχισµένοι. Οσοι τους ζουν από κοντά λένε πως οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασµένοι και πως δεν βλέπουν την ώρα να σφίξουν στην αγκαλιά τους το µωρό τους. Η ηθοποιός έµαθε πως είναι έγκυος στις αρχές του καλοκαιριού, όµως φρόντισε να µην αποκαλύψει το γλυκό µυστικό της, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι µέλλουσες µαµάδες τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης τους. Η ίδια συνεχίζει να είναι πολύ προσεκτική καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής της. H ίδια θα επιστρέψει στο θέατρο «∆ηµήτρης Χορν» για την επανάληψη του θεατρικού έργου «Αύγουστος», που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και στο οποίο ξεχώρισε την περασµένη σεζόν. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα βρεθεί στη σκηνή µε την κοιλιά της να φουσκώνει µέρα µε τη µέρα και µε όλον τον θίασο να είναι στο πλευρό της. Ανάµεσά τους η Θέµις Μπαζάκα, η Μαρίνα Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη και ο Αλέξανδρος Μυλωνάς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !