Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε ο δημοσιογράφος που θα 'τρέχει' τον ΠΗΓΑΣΟ...

0

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίµου για συνάντηση µε τον Πρωθυπουργό ,Αλέξη Τσίπρα , πέρασε πριν λίγες ηµέρες ο δηµοσιογράφος ,Μπάµπης Παπαδάκης, διευθυντής και επί σειρά ετών
κορυφαίο στέλεχος της εφηµερίδας, «Έθνος», ενόψει της ανάληψης του νέου του ρόλου, καθώς θα είναι ο επικεφαλής του µιντιακού οµίλου που επιχειρεί να στήσει ο Ιβάν Σαββίδης από τις στάχτες του «Πήγασου». Υπενθυµίζεται πως ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ο µοναδικός που επέδειξε ενδιαφέρον για την άλλοτε δηµοσιογραφική ναυαρχίδα της οικογένειας Μπόµπολα, αποκτώντας τους τίτλους τόσο του «Έθνους» και του «Έθνους της Κυριακής» όσο και της «Ηµερησίας» ,αντί 3.580.000 ευρώ συνολικά.

Η επιλογή του Μπάµπη Παπαδάκη ήταν εντελώς αναµενόµενη για τους γνωρίζοντες τη δηµοσιογραφική πιάτσα, αφού αφενός έχει πλήρη γνώση για πρόσωπα και πράγµατα στον «Πήγασο» και αφετέρου διατηρεί άριστες σχέσεις µε το Μέγαρο Μαξίµου. ∆εδοµένης ,λοιπόν, της εκπεφρασµένης πρόθεσης του νέου ιδιοκτήτη να στηριχθεί το παρόν κυβερνητικό σχήµα σε όλα τα επίπεδα, θεωρήθηκε πως η περίπτωση του γνωστού δηµοσιογράφου ήταν η πλέον ενδεδειγµένη.

Υπενθυµίζεται -όπως είχαν αποκαλύψει τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» πριν από αρκετούς µήνες-ότι ο Μπ. Παπαδάκης είχε λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας για την προσέγγιση µεταξύ του κυβερνητικού παράγοντα και της οικογένειας Μπόµπολα, καθώς, εκτός των άλλων, χαίρει της απόλυτης και διαχρονικής εµπιστοσύνης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη ∆ραγασάκη. Μάλιστα, στην οικία του δηµοσιογράφου είχε πραγµατοποιηθεί και το πρώτο µυστικό ραντεβού ανάµεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Μπόµπολα, αποτέλεσµα του οποίου ήταν να γεφυρωθεί το βαθύ χάσµα που χώριζε για πολύ µεγάλο χρονικό διάστηµα τις δύο πλευρές.

Σε αυτή την κατεύθυνση συνέβαλε καθοριστικά η αποδοχή από τον επιχειρηµατία του αιτήµατος του Μαξίµου για ανάληψη της ευθύνης της έκδοσης του «Έθνους» από τον Μπάµπη Παπαδάκη αντί του Θανάση Τσεκούρα, που βρισκόταν τότε στο τιµόνι της εφηµερίδας. Εκείνη την περίοδο σηµατοδοτήθηκε και η στροφή 180 µοιρών του «Έθνους» έναντι της κυβέρνησης, αφού η σκληρή πολεµική εναντίον της αντικαταστάθηκε από την εµφανώς θετική καταγραφή των πεπραγµένων της.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει το… µοιραίο, µε το «Έθνος» να εξαφανίζεται από τα περίπτερα και τον Φώτη Μπόµπολα να βγαίνει επί της ουσίας από την εξίσωση. Ο ρόλος µάλιστα που διαδραµάτισε όλον αυτόν τον καιρό ο Μπ. Παπαδάκης, µε τις διαρκείς υποσχέσεις προς τους εργαζοµένους περί σταδιακής καταβολής των δεδουλευµένων, που δεν στάθηκε δυνατό να υλοποιηθούν, συνιστά, σύµφωνα µε τους παροικούντες την εγχώρια µιντιακή Ιερουσαλήµ, ένα από τα µεγαλύτερα ερωτήµατα της εποχής Σαββίδη. «Είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις του µε τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων του», επισηµαίνουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι.

Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε πληροφορίες των 'Παραπολιτικών', ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ επιφυλάσσει ρόλο στον νέας κοπής «Πήγασο» για τον επικεφαλής του αθλητικού site SDNA, Βασίλη Παπαθεοδώρου, επιβεβαιώνοντας µε αυτόν τον τρόπο ότι είναι ο άνθρωπός του για τις ειδικές αποστολές. Ο τελευταίος έχει βάλει λυτούς και δεµένους για να αποχωρήσει από τον συγκεκριµένο αθλητικό ιστότοπο και αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι έχει δηµιουργηθεί αρνητικό κλίµα για τον ίδιο στις τάξεις των φίλων, αλλά και ενός µέρους της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αφού, όπως σηµειώνουν οι επικριτές του, «δεν είναι δυνατόν ένας δηλωµένος και τόσο φανατικός Παναθηναϊκός να εκφράζει την επικοινωνιακή γραµµή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης». Ως εκ τούτου, και µε δεδοµένη την άριστη σχέση του µε τον Ιβάν Σαββίδη και το στενό σύστηµα του τελευταίου (και δη µε την εξ απορρήτων συνεργάτιδα του Πόντιου επιχειρηµατία, Μαρία Γκοντσάρεβα, που έχει λόγο σε κάθε επιχειρηµατική του κίνηση), ο Βασίλης Παπαθεοδώρου προαλείφεται για την ανάληψη κεντρικού πόστου στον όµιλο Σαββίδη, έχοντας ως διαβατήριο τη µαχητικότητα µε την οποία υπερασπιζόταν το SDNA τα παντός είδους συµφέροντα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !