Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στον ΣΚΑΪ ,και από μέρα σε μέτρα αλλάζουν τα δεδομένα. Το αρχικό σενάριο,όπως σας είπαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ήθελε το εν λόγω τρίωρο καθημερινό ριάλιτι μόδας, "My style rocks", να προβάλλεται στη ζώνη 3 με 6,ωστόσο, τα πράγματα πια,με νεότερο ρεπορτάζ, είναι κάπως διαφορετικά.

Τελικά ,λοιπόν, το συγκεκριμένο φορμάτ θα κάνει την εμφάνισή του λίγο πιο αργά και συγκεκριμένα στο slot 4 με 7,δίνοντας lead in στο "Ροντέο". Τα δύο αυτά προγράμματα θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου,εκτός και αν το ριάλιτι δεν είναι ακόμα έτοιμο και πάρει αναβολή μίας εβδομάδας.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα θέλουν τα 20 με 25 εναπομείναντα επεισόδια του "Κάνε Παζάρι" να προβάλλονται στις 7 το απόγευμα μέχρι τις 25 του μηνός που θα ξεκινήσει το "Ροντέο",ώστε να προετοιμάσει το κλίμα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως από τη νέα εβδομάδα οι επαναλήψεις του "Ροντέο" ολοκληρώνονται,για να μην "καούν" τα νέα επεισόδια της σατιρικής εκπομπής με κεντρικό παρουσιαστή τον Βαγγέλη Περρή.

Τέλος,ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα προβάλλεται ανάμεσα στο μεσημβριανό δελτίο του ΣΚΑΪ και στο "My style rocks". Μην περιμένετε πάντως κάποιο νέο project,αφού χρόνος δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]