Ο Παύλος Χαϊκάλης σχολιάζει τη νέα μόδα, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, τα ριάλιτι επιβίωσης τύπου Survivor...
Πώς βλέπεις τα «πειραγμένα» ανεβάσματα έργων του Αριστοφάνη; Σε ενοχλούν;
Με ενοχλεί οτιδήποτε «καπελώνει» ένα έργο που είναι σπουδαίο. Με ενοχλεί που κάποια παιδαρέλια αποδομούν -για να μην πω άλλη λέξη που δεν μπορείς να γράψεις- κείμενα σημαντικά γιατί είναι αμόρφωτα και γιατί θέλουν να κάνουν το... κομμάτι τους, χωρίς κανείς να τους τραβάει το αφτί. Αλλά, όπως βλέπεις, αυτά προτιμούν και «σπρώχνουν»!
Τηλεόραση θα κάνεις τον χειμώνα;
Θα κάνει κανείς ηθοποιός τηλεόραση τον χειμώνα; Γυρνούν την πλάτη τους στη μυθοπλασία και κάνουν τάλεντ σόου και ριάλτι τύπου «Survivor». Δεν μας έφτανε το πρώτο «Survivor», έρχονται κι άλλα, σε πολλά κανάλια. Είδαν που πήγε πολύ καλά το ένα και λένε «θα κάνουμε μόνο ριάλιτι». Τι να πω εγώ τώρα; Μόδα είναι, θα περάσει; Ναι, αλλά εν τω μεταξύ, μας αφήνουν χωρίς δουλειά εμάς και χωρίς σειρές το κοινό. Η τηλεόραση είναι σε μεγάλο κατήφορο.
Πες μου πώς διαχειρίζεσαι την αγάπη του κόσμου. Κάποιοι ενοχλούνται όταν μετά την παράσταση πάνε και τους βρίσκουν θεατές για αυτόγραφα και για... βροχή από selfies.
Όταν ο κόσμος θέλει να σου δείξει τον θαυμασμό του και την αγάπη του, δεν μπορείς να του γυρνάς την πλάτη, αρκεί αυτό να γίνεται με ένα μέτρο. Μέτρον άριστον -αυτό πιστεύω πως ισχύει για όλα.
Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]