Ο Γιάννης Σπαλιάρας βιώνει κάτι το… πρωτόγνωρο για εκείνον. Το περίμενε όλο αυτό που συμβαίνει με το Survivor;


«Όχι, αλλά είναι πολύ ευχάριστο και συγκινητικό. Όλοι μου λένε ότι έχω μπει στο σπίτι τους και με αγαπάνε. Επειδή ήμασταν εκεί απομονωμένοι, δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα και εισπράττω όλη αυτή την αγάπη μου αρέσει πολύ, όμως που με φωνάζουν όλοι "Σπαλ", λες και είναι φίλοι μου. Ξέραμε ότι το Survivor σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο πολύ έχει φανατιστεί ο κόσμος και ειδικά τα νέα παιδιά. Κατά κάποιο τρόπο, είναι σαν να μας έχουν ηρωοποιήσει. Όπου πάμε, γίνεται πανικός» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Πόσο δύσκολο είναι να τα διαχειριστείς όλα αυτά;

«Φαινομενικά για μένα που είμαι στο χώρο είναι πιο εύκολο. Η αλήθεια, όμως,, είναι ότι μετά από πέντε μήνες απομόνωσης είναι δύσκολο ξαφνικά να χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο και να σου μιλάνε όλοι στο δρόμο, θέλει μια διαχείριση όλο αυτό».

-Έχεις προλάβει να απολαύσεις όλα αυτά που σου είχαν λείψει μέσα στο «Survivor»;

«Ακόμη προσαρμόζομαι. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες μου φαινόταν περίεργο να οδηγώ, όπως και όλη αυτή η βαβούρα της πόλης. Από την άλλη, προσπαθώ να διαχειριστώ όλα τα μηνύματα του κόσμου, τα τηλεφωνήματα για δουλειά και όλο αυτό είναι πάρα πολύ. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να δω τους δικούς μου ανθρώπους και για να ξεκουραστώ, αλλά θα κάνω σύντομα διακοπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]