Γιώργος Καφετζόπουλος: Μου αρέσει το θέατρο. το σινεμά, αλλά και η τηλεόραση

Unknown
0


Για το όνειρο της υποκριτικής αλλα και για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Τηλεθεατής ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

"Ο πατέρας μου, από μικρό, με έπαιρνε στις παραστάσεις που συμμετείχε. Ήμουν ένας παρατηρητής. Παρακολουθούσα και τη νονά μου τη Γιώτα Φέστα. Γοητευόμουν από αυτόν το χώρο. Σιγά σιγά κύλησε, πολύ ομαλά, στη ζωή μου η απόφαση να ασχοληθώ με την υποκριτική. Βέβαια, κάποια εποχή το σνόμπαρα."


-Στην εφηβαία, για παράδειγμα;

"Γύρω στα 15. Αρνιόμουν, αλλά μέσα μου πάντα ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη. Ήταν συνειδητή επιλογή. Μου αρέσει το θέατρο. το σινεμά, αλλά και η τηλεόραση. Δεν σκέφτηκα ποτέ να ακολουθήσω αυτό το δρόμο επειδή ο πατέρας μου είναι πολύ γνωστός."


-Νιώσατε παιδί χωρισμένων γονιών;

"Όχι, γιατί κάθε εβδομάδα, από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Κυριακή βράδυ ήμουν στο σπίτι του πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πέντε ετών και ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε μετά, τη Φαίη Κοκκινοπούλου, και απέκτησαν το 17χρονο αδερφό μου. Με τη μητέρα μου μέναμε στα Εξάρχεια και για κάποια χρόνια έμενε, στην ίδια περιοχή ο πατέρας μου. Ακόμη και όταν μετακόμισε στον Άλιμο, δεν χάσαμε επαφή."


-Διαχειριστήκατε εύκολα τη δημοφιλία του πατέρα σας; 

"Υπάρχουν κάποιοι γνωστοί ηθοποιοί, που έχουν, "τρελάνει" τα παιδιά τους με τη διασημότητα. Εμείς ως οικογένεια δεν λειτουργούσαμε με αυτή τη λογική ο πατέρας μου συμπεριφερόταν, ως ένας φυσιολογικός γονιός, που απλά ή δουλειά του είναι ηθοποιός. Εμείς βλέπαμε ότι τον γνώριζε ο κόσμος, οπότε συνήθισα σε αυτή την εικόνα."



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !