Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του, την Κύπρο.


Μετά από ένα tour σε ελληνικά νησιά, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για μια εκδήλωση, η οποία έφερε τα πάνω κάτω. Ο Ιωαννίδης μαζί με άλλους survivors θα εμφανιζόταν σε εκδήλωση που στήθηκε στην συμπρωτεύουσα.

Ωστόσο, όλα δεν κύλησαν όπως υπολόγιζαν οι υπεύθυνοι και ο κόσμος. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος της Τσιμισκή και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Έτσι, αποφάσισαν για το καλό όλων να διακοπεί η εκδήλωση. Οι survivors βρέθηκαν για λίγο κοντά στον κόσμο, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του. Μάλιστα, ο Μάριος δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα μέσω των social media κι έτσι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια.

Με ένα βίντεο στο Insta Story, ανέφερε:
«Ο λόγος που διακόψαμε την εκδήλωση ήταν γιατί μαζεύτηκε τόσος κόσμος που κόντεψαν να ποδοπατηθούν! Έτσι βγήκαμε λίγο, σας ευχαριστήσαμε που δώσατε το παρόν και ακυρώσαμε την εκδήλωση γιατί πάνω από όλα η υγεία, και σε αυτό είμαι κάθετος! Ξέρετε πως σκέφτομαι σε αυτά τα πράγματα! Αν ήταν να γίνει η εκδήλωση και να είχαμε ατυχήματα καλύτερα που ακυρώθηκε… Ούτε οι υπεύθυνοι το είχαν υπολογίσει έτσι, αλλά δεν γινόταν αλλιώς παιδιά!».

peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]