Αποκλειστικό: Όλες οι νέες εξελίξεις για το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» του ANT1...

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" είναι προ των πυλών και το cast σιγά σιγά συμπληρώνεται με γοργούς ρυθμούς. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι τρεις από τους πέντε άνδρες έχουν κλειδώσει και πρόκειται για τους Μάριο Αθανασίου,Κώστα Κόκλα και Σπύρο Πούλη. Από τις γυναίκες η μόνη που είχε οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως για το κωμικό σήριαλ "έκλεισε" 100% και η Μαρία Σολωμού,η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί τη νυν γυναίκα του Μάριου Αθανασίου και όχι την πρώην. Οι πέντε πρωταγωνιστές μας δεν είναι όλοι χωρισμένοι. Κοινό τους γνώρισμα είναι ότι επιθυμούν να ξεφύγουν από οτιδήποτε τους πνίγει. Το αν θα χωρίσουν είναι και το θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε για κάποιους κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της πλοκής του έργου. 

Κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται και η Κωνσταντίνα Κλαψινού που γνωρίσαμε μέσα από πολύ πετυχημένες καθημερινές σειρές του Mega όπως τους "Βασιλιάδες",τα "Κλεμμένα Όνειρα" και τη "Δικαίωση". Επειδή γράφτηκε πως η ηθοποιός θα κάνει το ρόλο της πρώην του Αθανασίου,οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι προορίζεται για άλλο ρόλο.

Ακόμη δεν έχει συμφωνήσει ακόμα η Λίνα Σακκά,ενώ διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από δοκιμαστικό πέρασε και η Μαίρη Συνατσάκη. 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: