Ο δύσκολος αγώνας της Βρανά: «Νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει»


Μετά από δυόμιση περίπου μήνες νοσηλείας η Κατερίνα Βρανά επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της.


Παρά τον δύσκολο αγώνα για την πλήρη ανάρρωση της εκείνη τον διανύει σαν ηρωίδα. Η Κατερίνα Βρανά ακόμη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει υπολογιστή, ωστόσο έχει τους δικούς της ανθρώπους που ενημερώνουν – με δική της υπαγόρευση- τους θαυμαστές της για την εξέλιξη της υγείας της.

Διαβάστε το update

«Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει
Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ' οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.

Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.

Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.

Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη.
(Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)

Ευχαριστούμε για όλα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες.

Πολλά φιλιά
Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα)»,
αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στα social media τηςΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: