«Έλα στη θέση μου»: Ετοιμάζεται ο 2ος κύκλος...

0
ποιες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια


Τα επεισόδια για τον 2ο κύκλο του «Έλα στη θέση μου» ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε η σειρά να επιστρέψει με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Στο φινάλε του 1ου κύκλου οι καρδιές των
πρωταγωνιστών έγιναν… χίλια κομμάτια εξαιτίας διαφόρων περιστάσεων και λανθασμένων επιλογών.

Όπως θυμάστε, ο Αχιλλέας ετοιμαζόταν να κάνει πρόταση στη Ρενάτα, αλλά όταν την είδε να ανταλλάσσει φιλί στο στόμα με τον Βλάση, εξαφανίζεται για λίγο. Εκείνη τον αναζητά και τον βρίσκει στο κρεβάτι με μια άγνωστη, την οποία γνώρισε μεθυσμένος το προηγούμενο βράδυ. Ύστερα από μία νέα ολέθρια σύγκρουση ανάμεσά τους, η Ρενάτα παίρνει την απόφαση να φύγει μακριά από όλους και όλα. Έτσι επιστρέφει στο σπίτι της, γράφει ένα γράμμα στα αδέλφια της και εξαφανίζεται. 


Τι θα δούμε,άραγε,  στα νέα επεισόδια; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv που υπογράφει η δημοσιογράφος, Μαίρη Καράμπελα,  η Ρενάτα ,με μια βαλίτσα, στο χέρι αποφασίζει να βρει απάγκιο σε ένα ελληνικό νησί. Το νησί αυτό φέρεται να είναι οι όμορφες και γραφικές Σπέτσες. Στο μεταξύ, οι δικοί της άνθρωποι, τα αδέλφια της και ο Λεωνίδας, την αναζητούν εναγωνίως. Στον «πυρετό» της αναζήτησης είναι ,βέβαια, και ο Αχιλλέας , ο οποίος ακόμα νοιάζεται και ανησυχεί για εκείνη.

Ανακαλύπτοντας πού βρίσκεται η Ρενάτα, πηγαίνει στις Σπέτσες για να τη βρει. Όταν τελικά την ανακαλύπτει, και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο ξανά με τη γυναίκα που τον πλήγωσε, αλλά αγαπά ακόμα, προσπαθεί να της μιλήσει για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, οι απόπειρές του πέφτουν στο κενό, διότι η Ρενάτα αποφασίζει να του πει ένα μεγάλο ψέμα, ανατρέποντας ξανά τα πάντα στον έρωτά τους. Όσα ακούει ο Αχιλλέας τον επηρεάζουν πολύ και τον οδηγούν στο να πάρει μια σοβαρή απόφαση: να εξαφανιστεί από τη ζωή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !