Ανακοινώθηκε η πόλη που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028

Unknown
0

Στο Λος Αντζελες θα διεξαχθούν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 όπως επιβεβαίωσε και με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμπας Μπαχ.


«Η ΔΟΕ χαιρετίζει αυτή την απόφαση της Επιτροπής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Υποψηφιότητας του Λος Άντζελες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδεχθούμε με διαφάνεια την υποψηφιότητα», δήλωσε ο Τόμας Μπαχ.

«Το Λος Άντζελες παρουσίασε μια εξαιρετική υποψηφιότητα που μεγιστοποιεί τη χρήση των εγκαταστάσεων και ενθαρρύνει τη συμμετοχή περισσότερων νέων στο Ολυμπιακό Κίνημα. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να αυξήσουμε την πρόσβαση της νεολαίας της πόλης στον αθλητισμό και να τους ενθαρρύνουμε στον υγιεινό τρόπο ζωής για τα επόμενα 11 χρόνια. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μια τριμερή συμφωνία υπό την ηγεσία της ΔΟΕ με το Λ.Α. και το Παρίσι τον Αύγουστο. Η συμφωνία αυτή θα υποβληθεί στη σύνοδο της ΔΟΕ στη Λίμα το Σεπτέμβριο για επικύρωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Μπαχ.

Η ΔΟΕ, όπως ανακοίνωσε και στο σάιτ της θα συνεισφέρει στην οργανωτική επιτροπή 1,8 δισ. δολάρια.

Η Αμερική θα διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 1996 και την Ατλάντα και ευελπιστεί ότι με το μεγαλύτερο αθλητικό event του κόσμου θα στρέψει περισσότερους νέους ανθρώπους στον αθλητισμό. Αυτό άλλωστε ήταν και το κεντρικό τους μήνυμα στον φάκελό τους.

lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !