Από χθες που έγινε γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1,άρχισαν τα διάφορα δημοσιεύματα.

Τα πρώτα ήθελαν την ξανθιά παρουσιάστρια να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αντί της Δούκισσας Νομικού και τα δεύτερα να παίρνει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο νέο κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Και τα δύο δεν έχουν απολύτως καμία δόση αλήθειας. Για το πρωινό του Σαββατοκύριακου τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρα. Άμα το κανάλι αποφασίσει τελικά να βγάλει ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή στη συγκεκριμένη ζώνη,η μόνη επιλογή είναι η Δούκισσα Νομικού και καμία άλλη παρουσιάστρια. Το θέμα της Δούκισσας πάντως δεν έχει "παγώσει" και σε καμία περίπτωση η ύπαρξη ή όχι της εκπομπής δεν εξαρτάται από το αν τελικά θα βρεθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Κοκλώνης με τη νέα του εκπομπή.

Για το σόου της Κυριακής επίσης δεν έγινε καμία κουβέντα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Γιάννη Λάτσιο. Σε αυτό παραμένει παρουσιάστρια-φαβορί η Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια λόγω θεάτρου και "Ρουκ Ζουκ" έχει πολύ πιεσμένο χρόνο,ωστόσο αυτή την περίοδο εκείνη και ο ΑΝΤ1 αναζητούν τη "φόρμουλα" εκείνη ώστε να καταφέρνει η Ζέτα να συνδυάζει και τις 3 υποχρεώσεις της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν συζήτησε με την Ελεονώρα για αυτό το φορμάτ. Είναι γνωστό εξάλλου πως δεν είναι άνθρωπος που θα έκανε παράλληλες κουβέντες για την ίδια εκπομπή,άμα δεν είχε οριστικοποιηθεί ότι η Ζέτα δεν θα βρεθεί στο τιμόνι του νέου φιλόδοξου σόου-υπερπαραγωγή...

Εν κατακλείδι, Λάτσιος και Ελεονώρα δεν συζήτησαν για κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι και η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας. Το αν πάντως θα επιτευχθεί κάποια συνεργασία είναι κάτι που θα γίνει γνωστό στο προσεχές διάστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]