Πριν λίγες ώρες ,το tvnea.com σάς πληροφόρησε για τη νέα προσθήκη-μεταγραφή στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, και σας είπε πως πρόκειται για μία ξανθιά γυναίκα με πολύ δυνατό τηλεοπτικό-gossip ρεπορτάζ και πολλά χρόνια στον χώρο (δες εδώ).

Ήταν ξεκάθαρο νομίζω πως η Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι αυτή που θα βρεθεί του χρόνου στη νέα ανανεωμένη ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού. Η ίδια συναντήθηκε το Σαββατοκύριακο με τη Φαίη Σκορδά και οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρήκαν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Φαίη επιλέγει κάποιον στην ομάδα της ,που να προέρχεται από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Έψιλον, όπως έγινε και την περασμένη σεζόν με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Αδιαμφισβήτητα η Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι μία πολύ καλή δημοσιογράφος με καλό ρεπορτάζ και δυνατό σχόλιο. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό την αγαπά ιδιαίτερα.

Στο πάνελ παραμένουν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός,ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί και η παρουσία του Άρη Καβατζίκη. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του tvnea.com,αναζητείται μία ακόμη γυναίκα! Τέλος, σχεδόν σίγουρο είναι το ότι ο Νίκος Αναδιώτης (πρώτο σας ενημέρωσε και για αυτό το tvnea.com-δες εδώ) θα έχει μία καθημερινή στήλη με εξωτερικές-ανατρεπτικές συνδέσεις με στόχο την αύξηση του γυναικείου κοινού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]