Ευρέως είχε γίνει γνωστό πως του χρόνου στο πρωινό του ΑΝΤ1 θα αλλάξουν πολλά δεδομένα. Ένα από αυτά ήταν το ότι η ενότητα με τα gossip ρεπορτάζ θα μειωθεί αρκετά και θα περιοριστεί στα 20 λεπτά. Αυτό ήταν η επικρατέστερη σκέψη πριν κάποιο διάστημα,αλλά στην πορεία φαίνεται πως η Φαιη,η Ελεάννα και τα στελέχη του σταθμού αναθεώρησαν πολλά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com,η τελική απόφαση είναι τα gossip να παραμείνουν ως διάρκεια γύρω στα 40 με 45 λεπτά. Αυτή την εξέλιξη μαρτυρούν και οι δύο νέες προσθήκες των Κλεοπάτρα Πατλάκη και Άρη Καβατζίκη. Είναι δύο δημοσιογράφοι με πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό το είδος του ρεπορτάζ και αυτό δείχνει το πόσο η Φαίη θέλει να επενδύσει σε αυτό.

Παράλληλα,η πληροφορία πως θα αυξηθούν τα κοινωνικά θέματα ισχύει και αυτό θα είναι μία νέα προσθήκη σε επίπεδο θεματολογίας. Ακόμη,παρά κάποιες αντίθετες σκέψεις,το πάνελ θα παραμείνει τετραμελές με τους Θέμη Γεωργαντά,Κλεοπάτρα Πατλάκη,Κώστα Τσουρό και Άρη Καβατζίκη.

Τέλος,στις εξωτερικές συνδέσεις θα είναι ο Νίκος Αναδιώτης. Μαζί του θα είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο δεύτερος φυσικά δεν θα ξεκινήσει από την αρχή στο "Πρωινό",αφού κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα του "Nomads". Μόλις αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης,τότε θα ενταχθεί κατευθείαν στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]