Παρθένα Χοροζίδου: Θα ξαναπήγαινα στο YFSF.

Στο Λοιπόν έδωσε συνέντευξη η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο YFSF.


Ποιος ήταν ο μεγαλύτεροι φόβος σου μπαίνοντας μέσα στο παιχνίδι;
Φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα ούτε σε φωνή κι ότι δεν θα μπορούσε να ταιριάξει τίποτα σε μένα. Ήταν μια διαδικασία που αν μπορούσα θα ήθελα να έχω, λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερωθώ για να μπορώ να είμαι καλύτερη. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και λέω συνέχεια: «Αυτό δεν είναι καλό», κάτι που μου συμβαίνει και σε διάφορα σήριαλ, αλλά όταν περνάει ο καιρός και τα ξαναβλέπω φεύγει το βάρος από πάνω μου και λέω ότι ήταν καλό και το βλέπω με πολύ ευχαρίστηση.

Έπαιξε ρόλο η σωματική σου διάπλαση θετικό ή αρνητικό; 
Βέβαια, ναι. Σ' αυτό πρέπει να ρωτήσουμε το μπάζερ, το οποίο κάποιες φορές μου φέρθηκε καλά κάποιες άλλες... (γέλια), θα μου μείνουν πράγματα από το παιχνίδι, ήταν φοβερή σπουδή. 

Ποια γεύση σου άφησε το «Your face sounds familiar»; 
Θα το ξανάκανα, τους το είπα, αν μου αφήσουν μια εβδομάδα να ξεκουραστώ, ξαναπάω. Πέρασα εξαιρετικά, όλοι εκεί ξέρουν καλά τη δουλειά τους αισθάνεσαι πολύ ασφαλής, οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετικά παιδιά. Εύχομαι να έχουμε επικοινωνία και τα επόμενα χρόνια, κάναμε πολύ πλάκα. Χαιρόμουν να πάω στο παιχνίδι κι αυτό ήταν πολύ όμορφο. Αισθάνθηκα την αγάπη του κόσμου σε μεγάλο βαθμό κι αυτό για μένα ήταν η πιο μεγάλη νίκη απ’ όλες, κι ας μην αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο καλή.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: