Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δεν περίμενα να κερδίσω το YFSF 4. Πίστευα ότι θα κερδίσει...

0

Σε συνέντευξή του όταν ξεκίναγε την πορεία του στον YFSF ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε πει πως μια μεταμόρφωση που ήθελε να κάνει ήταν οι Placebo. Τελικά, με αυτούς πήρε τη μεγάλη νίκη!


«Ναι! Όχι μόνο το ήθελα πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι είναι και η πρώτη φορά στο παιχνίδι που κερδίζει ένα αγγλικό τραγούδι. Χάρηκα πολύ, γιατί αφενός αυτό το τραγούδι το έχω πάρα πολύ ψηλά και αφετέρου ήταν σημαντικό να πάω καλά στο παιχνίδι. Για εμένα το θέμα δεν ήταν οτι είμαι ο καλύτερος «μίμος», αλλά ότι υποκριτικά κατάφερα να πλησιάσω πολύ καλά κάποιους χαρακτήρες, τους οποίους έφερα και στο τραγούδι κοντά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος φάνηκες να εκπλήσσεσαι.

«Ναι, δεν το περίμενα. Περίμενα να ακούσω «Ησαΐας»! Όμως, το χάρηκα, όπως νομίζω ό,τι θα το χαιρόταν οποιοσδήποτε στη θέση μου. Ήταν η χαρά από την αίσθηση ότι οι προσπάθειες μου δικαιώθηκαν, ότι ο κόσμος το εκτίμησε και με έβαλε μέσα στην καρδιά του. Ήθελε να κερδίσω και τα καταφέραμε!».

-Βγαίνοντας από το YFSF νιώθεις πιο πλούσιας σε κάτι;

«Νομίζω ότι νιώθω πιο πολύ πλούσιος όσον αφορά στις γνώσεις μου. Μπόρεσα να καταλάβω πώς είναι οι χροιές κάποιων ανθρώπων, πώς τις χρησιμοποιούν στο τραγούδι, με τι στοιχεία εμπλουτίζουν ένα κομμάτι και πώς αυτό γίνεται επιτυχία ως ένα βαθμό. Το YFSF με βοήθησε πάρα πολύ και στο υποκριτικό κομμάτι, όπως το να υποδυθώ μια γυναίκα και πράγμα τα που ήταν πολύ κόντρα και διαφορετικά από εμένα. Με βοήθησε και στο μιούζικαλ, δείχνοντας στον κόσμο που ασχολείται με αυτό ότι ενδέχεται και να μπορώ τελικά να τραγουδήσω και να κάνω ένα act σαν performer. Επιπλέον, το σόου με βοήθησε πάρα πολύ να καταλάβω ότι ο κόσμος πραγματικά με υποστηρίζει πολύ και πιστεύει σε εμένα. Θεωρεί ότι μπορώ να χάνω πράγματα και αυτό μου δίνει δύναμη».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !