Κώστας Φραγκολιάς: «To Happy Day είναι μία εκπομπή μόδας με μία δόση παραλόγου»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του, στο mytv μίλησε για την υποκριτική αλλά και το Happy Day, στο οποίο συμμετέχει.


Θα αναρωτηθεί όμως κάποιος: τι κάνει ο συντελεστής του πρωινού Happy Day σε μία αρχαία τραγωδία.
Δεν διαφωνώ, ούτε θα με παραξένευε αν θα ειπωθεί κάτι τέτοιο. Όμως δεν είμαι μόνο στο πάνελ μίας πρωινής εκπομπής. Δεν ξεκίνησα μόνο από εκεί. Ως γνωστόν, ασχολούμαι χρόνια με την υποκριτική και έχω κάνει πολλά πράγματα πάνω σ' αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου. Έχω εργαστεί και ακόμη εργάζομαι πολύ για να γίνω καλύτερος και μέσω των διαφόρων προκλήσεων της δουλειάς αποκτούμε εμπειρία και γνώσεις. Στο παρελθόν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επίσης και, γενικότερα, μου αρέσει να δοκιμάζομαι και να αγωνίζομαι σε διαφορετικά πράγματα. Άλλωστε, και η υποκριτική και ο αθλητισμός και η προπόνηση θέλουν αγώνα.

Μιας και μιλήσαμε για την τηλεόραση, θα είστε και του χρόνου στο Happy Day; Ναι, θα είμαι. To Happy Day είναι μία εκπομπή μόδας με μία δόση παραλόγου... Μου αρέσει που συνεργάζομαι μ' αυτή την εκπομπή.

Υπάρχει περίπτωση να σας δούμε να παίζετε και σε κάποιο σίριαλ;
Είναι κάτι που το θέλω, για να πω την αλήθεια. Είναι επίσης κάτι που το συζητώ με το κανάλι. Ψάχνουμε για κάτι που να ταιριάζει, να τους αρέσει, να το αποδεχθούν, να αρέσει και σ' εμένα και, φυσικά, να μπορεί να συντονιστεί με τις υποχρεώσεις μου στην πρωινή εκπομπή.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: