#survivorgr: Στεναχωρημένος ο πατέρας του Βασάλου μετά τη χθεσινή αποχώρηση.

0
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη σχετικά με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου από το παιχνίδι αλλά και την εμπειρία του εκεί.


«Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από 5 μήνες, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στο Survivor. Να σας πω την αλήθεια, εγώ εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου θεώρησα ότι ο Κωνσταντίνος θα είναι στον τελικό. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν πειράζει. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι ο Κωνσταντίνος είναι στις καρδιές όλων μας, με τη συμπεριφορά του, με το ήθος του, με την αξιοπρέπειά του.

Η στεναχώρια μου ήταν κάτι ανθρώπινο. Όταν βλέπεις το παιδί να υποφέρει, να λιποθυμάει, να περνάει δύσκολα σε ένα παιχνίδι, περιμένεις να πάει ακόμα καλύτερα. Ο Κωνσταντίνος είναι από τη φύση του αισιόδοξο παιδί. Είναι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελε να πάει και καλύτερα, δεν το κρύβει.

Πριν από δυόμιση μήνες είχα προβλέψει ότι θα είναι αυτοί οι τρεις στον ημιτελικό κι έπεσα μέσα. Θεωρώ ότι είναι οι πιο αξιόλογοι παίκτες και σε επίπεδο αγωνισμάτων και σε επίπεδο προσωπικότητας. Εύχομαι το καλύτερο και για τους δύο. Θέλω να κερδίσει αυτός που θα επιλέξει ο κόσμος. Το κριτήριο του κόσμου είναι το πιο αλάνθαστο. Ο Κωνσταντίνος είχε αναπτύξει φιλία με τον Μάριο. Τοποθετήθηκε περισσότερο περί του αποτελέσματος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !