Έτοιμος για τον επόμενο κύκλο του #SURVIVORGR ο...


Γνωστό είναι πως ο ΣΚΑΪ ήδη ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο του Survivor, κι ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πολλοί ,λοιπόν, είναι εκείνοι που έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν
να λάβουν μέρος στον νέο κύκλο.Ποιος ηθοποιός, όμως, είναι πολύ θετικός στο να μπει στο ριάλιτι;

Ο ηθοποιός, Στέλιος Κρητικός ,λοιπόν, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό ,Mytv, η δημοσιογράφος, Βίκυ Διαμάντη, ήρθε σε επαφή με το κανάλι του ΣΚΑΪ και βλέπει με θετικό μάτι τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι. «Είναι ένας ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν στον αθλητισμό, καθώς υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έτσι, αποτελεί ιδανικό πρόσωπο για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός είχε δεχτεί πρόταση και για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει.Βλέποντας, όμως, το αποτέλεσμα των επεισοδίων, εντυπωσιάστηκε. Έτσι, έπειτα από επαφές που έγιναν με το κανάλι, ο γνωστός ηθοποιός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους παίκτες του επόμενου κύκλου του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: